Huawei Mate 7 Mini: Ποζάρει με οθόνη 4.7″ FHD και 3GB RAM

Η Huawei, ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Κίνα μετά την Xiaomi για το δεύτερο τρίμηνο, ετοιμάζεται να λανσάρει νέο κινητό. Το Huawei Mate 7 Mini εμφανίστηκε να ποζάρει σε φωτογραφίες που ανέβηκαν στο κινεζικό Weibo με την κωδική ονομασία CRR-CL00 και οι πληροφορίες λένε ότι θα ανακοινωθεί στην IFA 2015, τον Σεπτέμβριο στο Βερολίνο.

H mini έκδοση του Huawei Mate 7 αναμένεται με οθόνη 4.7 ιντσών Full HD με 480 dpi, επεξεργαστή HiSilicon Kirin 935, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 13 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX278 και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων όπως το 6ιντσο phablet.

Επιπλέον, θα έχει προ-εγκατεστημένο Android 5.1.1 Lollipop και περιμένουμε μπροστά κάμερα 5 Megapixel, 4G LTE συνδεσιμότητα.

Περισσότερα θα μάθουμε στην IFA 2015, όπου θα βρίσκεται και φέτος το Techblog, αν δεν έχει ανακοινωθεί νωρίτερα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 20:25

Σχόλια

  • Τουμπανο αλλα ρε huawei γιατι 4.7 και οχι 5? Οπως και να εχει αν εχει αρχικη γυρω στα 300€ θα σκίσει.

  • Οι ευχές μας έπιασαν τόπο ! Τέλειο design ( αν θα είναι ίδιο με εκείνο του θαυμάσιου μεγάλου αδελφού του ) , τέλειο μέγεθος ( για μένα οι 4.7 ίντσες είναι το ιδανικότερο μέγεθος κινητού ), δυνατός επεξεργαστής ( ελπίζω να συνοδεύεται και με καλή gpu) , δυνατή κάμερα ( στα χαρτιά τουλάχιστον) , super ram ( και 2GB να ήταν δεν θα είχα θέμα) , super ανάλυση ( και 300+ ppi να ήταν δεν θα είχα θέμα). Πραγματικά αν και είμαι τρομερά ικανοποιημένος από το κινητό μου σε όλα τα επίπεδα, θα μπω στον πειρασμό όταν καταφτάσει το Μate 7 mini !

  • Τώρα ναι κάτι γίνεται,ελπίζω να είναι όμως προς το ορθογώνιο σχήμα και όχι τετράγωνο

  • μια χαρα νεα ! τουλαχιστον να εχω να επιλεξω αναμεσα σε δυο συσκευες πλεον, οχι μονο το καινουριο Z compact

  • @Λορένα και νομιζω 480 λεει ειναι το dpi οχι το ppi. Καλα μπορει να κανω και λαθος !

  • Κι εγω θεωρω πως θα ηταν καλυτερο αν το εβγαζε εκει στις 5 ιντσες.. στις 5κατι ιντσες υπαρχει ομως ηδη το honor 7, που ειναι απο μονο του ενα (πιο τουμπανιασμενο ομως) mate 7 'mini'

  • Επιτέλους επιλογές στην κατηγορία 4,7 έως 5'.Μετά τη φήμη για το lenovo vibe x3,τωρα αυτό το τούμπανο! Μόνο προσοχη στην μπαταρία χρειάζεται και θα ειναι άψογο.

  • Έχουν ξεφύγει αυτοί οι Κινέζοι..... Παίζει να είναι τρελό κινητάκι!!!
    panossd.. πρέπει να μπερδέυτικαν γιατί τόσο είναι και το ppi
    Με τον λευτέρη μη χαλιέστε, εγώ κάθε φορά που βλέπω σχόλιο του ρίχνω τρελά γέλια, ο άνθρωπος μιλάμε είναι διασκεδαστής.....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.