Η κυκλοφορία του Xperia 1 το 2019 συνοδεύτηκε από μία επιπλέον πρόταση στη flagship κατηγορία. H Sony ανακοίνωσε στο δεύτερο εξάμηνο του έτους το Xperia 5, το οποίο ήταν ένα μικρότερο Xperia 1 με τα ίδια χαρακτηριστικά, όμως με οθόνη FHD+ και όχι 4K όπως το ακριβότερο μοντέλο.
Η Sony φαίνεται να επιστρέφει στην ίδια τακτική και φέτος. Ο @evleaks μας έδωσε το πρώτο render του επερχόμενου Xperia 5 II (mark 2), το οποίο μοιάζει σα μία μικρότερη έκδοση του Xperia 1 II. Από το render βλέπουμε αρκετά πιο στρογγυλεμένες γωνίες σε σχέση με τη ναυαρχίδα της εταιρείας, ενώ απουσιάζει και ο αισθητήρας 3D ToF. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της κάμερας περιμένουμε τους ίδιους αισθητήρες, με ευχάριστη έκπληξη την τοποθέτηση του λογότυπου ZEISS T*.
Διαβάστε επίσης: Sony Xperia 1 m2: Το Review
Αν παρατηρήσετε το render, στο πάνω μέρος της συσκευής βλέπουμε και τη θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών, κάτι που απουσίαζε από το περσινό μοντέλο. Τέλος, δημιουργεί ερωτηματικά το επιπλέον πλήκτρο στα πλαϊνά, το οποίο προς το παρόν δε γνωρίζουμε τι μπορεί να είναι, καθώς στα υπόλοιπα φετινά μοντέλα η Sony έχει ενσωματώσει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο power button. Το Xperia 5 II αναμένεται να ανακοινωθεί στην επερχόμενο IFA 2020, όπου για ακόμη μία χρονιά είμαστε Official Media Partner.
Η Sony θα πρέπει να συμμαζέψει λίγο το <<ανύπαρκτο>> τμήμα Μarketing της, με τόσες διαφημίσεις από την Apple και την Samsung και με τα 150 μοντέλα που βγάζει τον χρόνο η Xiaomi έχει ξεχάσει ο κόσμος πως στον χώρο των Smartphone υπάρχει και η Sony με πολύ πολύ αξιόλογα και ποιοτικά κινητά.
Απο να ξεφτιλιζεται ετσι με κατι κινητα που παραπεμπουν στο 2015 καλυτερα θα ηταν να τα ειχε παρατησει.
Αν φοράει τον 865 από που και ως που παραπέμπει στο 2015? Το Xperia 1 II εμένα μια χαρά 2020 μου φαίνεται
Μαπα σχεδιασμος οπως σε ολα τα Sony. Οχι 2015 που γραφει καποιος , πιο πολυ κινητο του 2010 θυμιζει.
Τι 2010; 1980 και βγάλε…. χαζομάρες λέω; ναι αλλά εσύ το άρχισες.
Δεν ειμαι καν φαν της Sony, αλλα απο που κι ως που σας παραπεμπει στο 2015 και ακομα χειροτερα στο 2010 ;
Φυσικά πρέπει να αντιγραφείς για να είσαι σύγχρονος? Ο σχεδιασμός είναι κλασσατος κυριλέ και καθαρός. Δεν έχει να κάνει με trend. Ότι είναι στην μόδα είναι όμορφο? Είδα και αυτούς που αγοραζαν το σεμεδακι πριν 2 3 χρόνια.
Θα είναι ένα βελτιωμένο Xperia 5 με απλά λόγια θα είναι καταπληκτικό
Πηγαινετε πάρτε το iphone se 2 που δεν ειναι αρχαίο, καθεστε κ κράζετε ολο την sony
Sony z3 του 2014 θυμίζει. Κυκλοφορούν σαν τρολαρισμα φήμες ότι η Sony απέλυσε τους σχεδιαστές πριν μερικά χρόνια και για αυτό βγάζει όλο το ίδιο design.
Μάλλον θες οφθαλμίατρο δεν εξηγείται αλλιώς.. Η απλά είσαι hater
Καμία σχέση με το Xperia Z3
Η Sony είναι κολοσσός δεν αντιγράφει κανέναν έχει δικιά τηςνοοτροπία και προχωράει Όποιος έχει πάρει κινητό ναυαρχίδα ξέρει από ποιότητα κατασκευής ελαφρύ Android κ καινοτομίες που μόνο η Sony έχει βάλει
Αγαπημένη εταιρία η Sony αλλά έχει χάσει την μπάλα με τον ανταγωνισμό