ZTE Axon M: Το αναδιπλούμενο κινητό πήρε πιστοποίηση – Επίσημο 17 Οκτωβρίου

ZTE Axon M fcc, ZTE Axon M: Το αναδιπλούμενο κινητό πήρε πιστοποίηση – Επίσημο 17 Οκτωβρίου

Το αναδιπλούμενο, dual-screen κινητό της ZTE πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα. Το ZTE Axon M, με κωδική ονομασία Axon Multy, πέρασε για πιστοποίηση από την αμερικάνικη FCC, πριν γίνει επίσημο στις 17 Οκτωβρίου σε event στο Brooklyn. Αναμένεται να κυκλοφορήσει από την AT&T (τουλάχιστον για αρχή) με τιμή στα 650 δολάρια.

Φυσικά ένα από τα πι σημαντικά χαρακτηριστικά του ZTE Axon M είναι το foldable design και η διπλή οθόνη. Όταν διπλώνει το κινητό έχει δυο οθόνες, μια στην μπροστινή και μια στην πίσω πλευρά. Πρόκειται για ένα design που από πολλούς θεωρείται ότι θα είναι αυτό που θα υιοθετήσουν τα περισσότερα κινητά στο εγγύς μέλλον. Μην ξεχνάμε ότι και η Samsug έχει πει πως θα ανακοινώσει το δικό της foldable μέσα στο 2018.

Όσο για τις οθόνες του ZTE Axon M, οι πληροφορίες λένε ότι η κάθε μια θα έχει ανάλυση 1080p. Όταν ανοίγουν και γίνονται μια, τότε θα έχουμε οθόνη 6.8 ιντσών 2160×1920.

ZTE Axon M fcc, ZTE Axon M: Το αναδιπλούμενο κινητό πήρε πιστοποίηση – Επίσημο 17 Οκτωβρίου

Η FCC επιβεβαιώνει την ονομασία του Axon M και ο αριθμός μοντέλου είναι Z999. Μαθαίνουμε επίσης ότι θα τρέχει Android 7.1.2 Nougat και όχι Oreo. Από τεχνικά χαρακτηριστικά περιμένουμε επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, μονή κάμερα 20 Megapixel και μπαταρία 3120mAh.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Don Mitso Mou

“Αλλά τα μάτια του λαγού κι αλλά της κουκουβάγιας»

Ένα απλό clamshell κινητό είναι.

χρηστος

Αναδιπλουμενο θα ειναι οταν η οθονη ειναι αναδιπλουμενη. Αυτο ειναι σαν τα παλια με πορτακια απλα με δυο οθονες. Να ξερουμε τι λεμε..

mourgos1234

Σαν το nintendo 3DS χωρις κουμπια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.