ZTE Axon: Επίσημα με Snapdragon 800, dual κάμερα και τιμή 330 δολ.

Μέσα στο καλοκαίρι η ZTE ανακοίνωσε το ZTE Axon Pro, high-end smartphone με τιμή λίγο πιο κάτω από τα υπόλοιπα premium. Ήρθε με οθόνη 5.5 ιντσών 2560×1440 pixels, μνήμη RAM 4GB, επεξεργαστή Snapdragon 810 και τιμή για τα 32GB, στα 450 δολάρια. Σήμερα η ZTE ανακοίνωσε την έκδοση με χωρητικότητα 64GB και τιμή 450 δολάρια, ενώ τα 32GB πέφτουν στα 400 δολάρια.

Αν και πάλι τα χρήματα σας φαίνονται πολλά, η ZTE φέρνει μια νέα έκδοση την οποία ονόμασε ZTE Axon και κοστίζει 330 δολάρια. Το νέο smartphone έχει την ίδια εμφάνιση με το Pro, διπλή κάμερα, stereo speakers, μεταλλική κατασκευή, αλλά διαφορετικά χαρακτηριστικά και τιμή.

Το ZTE Axon έχει οθόνη 5.5 ιντσών 1920×1080 pixels, 400ppi, επεξεργαστή Snapdragon 800, μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB, χωρίς δυνατότητα επέκτασης. Έχει dual κάμερα, μια 13 Megapixel και μια “βοηθητική” 2 Megapixel, μπροστά έχει 8 Megapixel κάμερα wide-angle για ομαδικές selfies.

Ενσωματώνει μη αποσπώμενη μπαταρία 3000mAh με υποστήριξη Quick Charge 2.0, τρέχει σχεδόν vanilla Android 5.1.1 Lollipop (unskinned και σχεδόν bloat-free).

Πηγή: 1,2

Σχόλια

  • Κλήσεις ανώτερο; Αναπάντητες κλήσεις; ...duhhh...

    Και βασικά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς πως μπορεί να ειναι καλυτερο απο αυτο την στιγμη που το ultra δεν έχει καν ένα ταπεινό φλας στην πισω καμερα(όχι οτι έχει στην μπροστινή αλλα λέμε τωρα);

  • Άντε παλι πισω στο δημοτικό για ανάγνωση! Αναφέρομαι στο Xperia z ultra και μιλάω στο παιδι απο πάνω εσυ γιατι χώνεσαι παλι και σχολιάζεις οτι να ναι;

  • Mazerunner ξανα διάβασε τι γραφω, νομιζω ειναι απόλυτα κατανοητό οτι αναφέρομαι στο Xperia z ultra για τι οποίο λέει το παιδι απο πάνω! Και καλό θα ηταν να διαβάζουμε πιο προσθετικά πριν την πουμε σε κάποιον!

  • Παιδιά εσείς που σχολιάζεται για το SoC "παλιός", "παλιός αλλά καλός" κτλ, έχετε διαβάσει καθόλου το άρθρο ή μείνατε μόνο στον τίτλο; Δεν θα έχει τον SD 800 που -λόγω τυπογραφικού λάθους- λέει ο τίτλος, αλλά τον 810, όπως αναφέρεται στη συνέχεια του άρθρου. Ακόμη και χωρίς κανένα ψάξιμο, είναι προφανές πιο από τα δύο ισχύει.

  • @zona8 Το άρθρο στη συνέχεια γράφει SD800. To Pro έχει SD810.
    Oσο αφορά την μικρή έκδοση πολυ τίμια πρόταση, αλλά ποιος θα δώσει τόσα λεφτά για ZTE?
    Πρέπει να είναι πολύ ψαγμένος....

  • Snapdragon 800 λίγο παρωχημένος επεξεργαστής μου φαίνεται είναι και 32 bit.Βάλτε έναν x10 hello να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.