ZTE Geek, Επίσημα το πρώτο Tegra 4 smartphone

H ΖΤΕ κάνει την επίσημη παρουσίαση του Geek στην Διεθνή Έκθεση Τηλεπικοινωνιών του Πεκίνου, παρόλο που το έχουμε δει να κάνει και πάλι ανάλογες εμφανίσεις και στο παρελθόν. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει, αλλά αξίζει να τα θυμηθούμε για ακόμα μια φορά.Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ένα smartphone με οθόνη 5 ιντσών, ανάλυσης Full HD και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 4 στο 1.8 GHz.

Μνήμη RAM έχει 2GB και μπαταρία 2300 mAh. Σε πρώτη φάση θα κυκλοφορήσει στην Κίνα, ενώ η τιμή με την οποία θα διατεθεί εκεί εκτιμάται ότι δεν θα ξεπερνά τα 230 ευρώ!

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 26 Σεπτεμβρίου 2013 15:00

Σχόλια

  • Ωραιο εργαλιο.παντως η τιμη για κινα παιδια μν νομιζεται οτι ειναι φθηνο.το 80% του πληθυσμου της εχει μισθο 200-300 δολαρια(170-250 ευρω).οποτε......

  • Πόσο είναι ο μισθός στην κίνα??
    ε, εμείς εδω που παίρνουμε 300-400€ τους φτάσαμε.. Κίνα γίναμε τελικα. Ελα να βλέπω επενδήσειςςςς!!! :/

  • Μαρεσει η απλη αλλα οχι με φανφαρες σχεδιαση, μερικες φορες θες τα πραγματα απλα και σοβαρα. Συν την αποδοση προς τιμη.

  • κινητή συσκευή με nvidia πάνω της ποτέ ξανά....κάτοχος lg p990 (optimus 2x) nvidia tegra 2.ας δωσει τους drivers της πρώτα και μετά μιλάμε πάλι.όχι σε μένα άλλα έστω στις εταιρίες που συνεργάζεται (lg,motorolla......)δεν μπορεί να φοράω ics και ο kernel μου να είναι 2.6.39.4.

  • η ZTE ειναι μια γενικα υποσχομενη εταιρεια,ειμαι σιγουρος πως εταιρειες σαν τη ZTE,OPPO,XIAOMI πολυ συντομα θα καταριψουν μεγαλους κολλοσους τυπου Samsung,htc και λοιπα

  • @ alexandros k μιά από τα ίδια μακρυά και από nvidia tegra(αν και στο desktop την προτιμώ) και μακρυά και από LG εγώ,μετά από εκείνο το φιάσκο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.