ZTE: Κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δύο punch hole, ενδεχομένως για διπλή selfie κάμερα

ZTE, ZTE: Κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δύο punch hole, ενδεχομένως για διπλή selfie κάμερα

Η ZTE κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνία για ένα smartphone με δύο punch holes στην οθόνη. Στην Αρχή Κατοχύρωσης Ευρεσιτεχνιών της Κίνας, CNIPA, δημοσιεύτηκαν μερικές λεπτομέρειες και μία οπτική απεικόνιση της συσκευής.

Η Xiaomi και η Oppo μας παρουσιάζουν smartphones με under-display selfie κάμερα, η Samsung όλο και κάτι σχεδιάζει προς αυτή την κατεύθυνση. Ενώ όλοι προσπαθούν να καταργήσουν notch και punch holes, η ZTE καταθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με δύο τρύπες στην οθόνη.

ZTE, ZTE: Κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δύο punch hole, ενδεχομένως για διπλή selfie κάμερα

Το smartphone της ZTE έχει δύο κυκλικά punch holes το ένα δίπλα στο άλλο, τοποθετημένα στο κέντρο της οθόνης. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι θα φιλοξενούν τα δύο punch hole, δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν η εταιρεία στο ένα τοποθετήσει την κύρια selfie κάμερα και στη δεύτερη έναν ευρυγώνιο φακό ή έναν αισθητήρα βάθους ή ακόμη και κάποιο ηχείο.

Στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι εμφανές ότι η συσκευή θα έχει ελάχιστα bezels σε όλες τις πλευρές, με τα ηχεία και τη θύρα USB να είναι τοποθετημένα στην κάτω πλευρά. Επίσης, υπάρχουν φυσικά κουμπιά στην αριστερή πλευρά και η θύρα της κάρτας SIM στη δεξιά.

ZTE, ZTE: Κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δύο punch hole, ενδεχομένως για διπλή selfie κάμερα

Οι διπλές πίσω κάμερες είναι τοποθετημένες κάθετα και ακριβώς από κάτω υπάρχει LED flash. Λαμβάνοντας υπόψην τις πρόσφατες κυκλοφορίες smartphones της ZTE το σχέδιο αυτό υπάρχει πιθανότητα να βγει στην αγορά σύντομα.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε κάποια ποικιλία στις punch hole οθόνες και τις αντιδράσεις των χρηστών. Ειδικά τώρα που οι μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς προσπαθούν να τα εξαλείψουν.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nubia ZTE

nubia Z60S Pro & Z60 Ultra: Με overclocked chipset Snapdragon 8 Gen 3 και νέα χρώματα

Οι nubia Z60 Ultra Leading Version και Z60S Pro είναι οι πιο πρόσφατες συσκευές που κυκλοφορούν από την υπο-μάρκα ZTE.

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.