ZTE Maven και Sonata 2: Τα δυο νέα super οικονομικά smartphones

H ZTE ανακοίνωσε για την αγορά των ΗΠΑ δυο νέα πολύ οικονομικά smartphones, τα ZTE Maven και ZTE Sonata 2. Το Maven θα είναι διαθέσιμο από την AT&T με τιμή στα 59.99 δολάρια εκτός συμβολαίου και έρχεται με 64-bit επεξεργαστή Snapdragon 410, οθόνη 4.5 ιντσών ανάλυσης 480×854 pixels, 215 PPI και LTE συνδεσιμότητα.

Επιπλέον, το ZTE Maven έχει μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD έως και 32 GB κάμερα 5 Megapixel, δεύτερη κάμερα 0.3 Megapixel, μπαταρία 2100 mAh και Android 5.1 Lollipop.

Από την άλλη, το ZTE Sonata 2 κοστίζει μόλις 29.99 δολάρια και διατίθεται από την Cricket με οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 480×800 pixels, 229 PPI, 32-bit επεξεργαστή Snapdragon 200, Android 4.4 KitKat, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 4GB που μπορεί να επεκταθεί έως και 32 GB. Έχει κάμερα 5 Megapixel, δεύτερη κάμερα 2 Megapixel και μπαταρία 1650 mAh.

Πρόκειται για δυο πολύ οικονομικές entry level συσκευές που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί αν θα βγουν εκτός ΗΠΑ.

ZTE Maven

ZTE Sonata 2

Πηγή

Σχόλια

  • Οικονομικο μεν ωστόσο νομίζω είναι καλό να προτίμησης ένα κινητό πιο σταθερό και στέρεο παράδειγμα ένα iphon 📱📱 κατά τα άλλα πολύ καλές συσκευές και πρέπει να ανησυχείς μόνο για το λειτουργικό σύστημα

  • Ρε σεις αυτο είναι το αληθινο project one!
    Ναι ωρε ιεχωβα παραθετεις το αιφον με κινητα των 30 και 60 ευρω του αρθρου!?? Σε πειραξε το λομπι της δρχμης μαλλον !!

  • Παιδιά μην απαντάτε στον @ιεχωβας γιατί είναι τρολλ αυτός σχολιάζει και με το όνομα @Λευτερης δείτε προηγούμενα ποστ και θα καταλάβετε και το μόνο που προκαλεί είναι φασαρίες στην συζήτηση από κάτω.
    Πάντα φιλικά.Peace.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.