ZTE Skate στο Amazon.co.uk μόνο για σήμερα με 174 ευρώ +μεταφορικά

Εκπτώσεις Black Friday μια μόνο Παρασκευή το χρόνο και για το 2011 είναι σήμερα! Ο φίλος και επισκέπτης του Techblog, GREG μας ενημέρωσε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει διαθέσιμο σε περιορισμένα τεμάχια (όποιος προλάβει που λένε!) το ZTE Skate (ξεκλείδωτο SIM free) με 149.99 λίρες Αγγλίας, δηλαδή 174 ευρώ συν τα μεταφορικά. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

update: Εξαφανίστηκε. Με τις υγείες μας! Μπορείτε να το βρείτε κανονικά στη WIND με τιμή 239 ευρώ. Μακάρι να είχαμε Black Friday και εδώ.

TechDeals, νέα κατηγορία στο Techblog. Παρακολοθούμε την ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά τεχνολογίας και ανακαλύπτουμε τις καλύτερες προσφορές και τιμές σε smartphones και tablets.
Κατηγορία TechDeals
TechDeals RSS

Θα το βρείτε εδώ επιλέγοντας την κατηγορία “Electronics”. Κατόπιν επιλέξτε “Join Waitlist” και θα ενημερωθείτε μολις αποδευμετεί από κάποιον άλλο.

ZTE Skate
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 800 MHz
Μνήμη RAM: 512MB
Οθόνη: 4,3 ίντσες, 800×480 pixels, LCD, capacitive, multi-touch
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash
Ενσωματωμένη μνήμη: ?
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 125.9×67.8×10.4 χλστ.
Βάρος: 120 γρ.

Kudos to GREG.

Επεξεργάστηκε την 27 Νοεμβρίου 2011 15:19

Σχόλια

  • Μονο η οθονη του αξιζει και μιλαω για τις ιντσες. Προτιμω το ideos x5 pro το οποιο ειναι ετη φωτος μπροστα.

  • εχει ο αδελφος μου το πρωτο x5 και ειναι μια χαρα...και σκεψου οτι το pro εχει πιο καινουργιο cpu επανω και δεν ειναι μονο τα 200mhz η διαφορα τους....

  • Η προσφορά ήταν διαθέσιμη μόνο για μισή ώρα. Το ανακάλυψα τυχαία και έστειλα μήνυμα 15 λεπτά πριν την έναρξη, αλλά το thread γράφτηκε λίγα λεπτά πριν τελειώσει η προσφορά. Δεν ενδιαφερόμουν να το αγοράσω αλλά σίγουρα θα υπήρχε κάποιος εδώ μέσα που θα ήθελε να το αποκτήσει στην πολλή καλή τιμή με την έκπτωση. Με το που βγήκε η προσφορά μπήκα στο waitlist και με ειδοποίησε μετά από λίγα λεπτά με pop-up παράθυρο, να πάω στο «ταμείο» αλλιώς θα το έχανα. Όταν δε, το άφησα και έχασα τη σειρά μου, με ξαναειδοποίησε και είδα πως μπορούσα να το ξαναδιεκδικήσω. Φτάνοντας ένα βήμα πριν την πληρωμή, τα μεταφορικά ήταν γύρω στις 5 λίρες (6 ευρώ).
    Δηλαδή τελική τιμή περίπου 155 λίρες Αγγλίας = 181,1 ευρώ. Τιμή WIND 239 ευρώ. Δηλαδή διαφορά τιμής 58 ευρώ! Αρκετά μεγάλη διαφορά για να το προτιμήσει κανείς. Όσον αφορά την αξιοπιστία, οι ψωνίζουν από internet γνωρίζουν τι εστί Amazon.
    Όσοι το συγκρίνουν με το Ideos, είναι σαν να συγκρίνουν μεταξύ τους τηλεοράσεις 32'' και 40'' ιντσών. Έχει πιο αργό επεξεργαστή αλλά σχεδιαστικά είναι πολύ πιο όμορφο. Και έχοντας προηγούμενη εμπειρία με smartphone ΖΤΕ, θα το προτιμούσα με κλειστά μάτια και για την υποστήριξή του από τους ανεξάρτητους developers. Προσωπική μου άποψη είναι ότι για να σερφάρεις με smartphone πρέπει να έχεις πάνω από 4 ίντσες οθόνη για να μην παιδεύεσαι με τη μεγέθυνση.
    Οι εκπτώσεις Black Friday είναι αυτές που κάνουν τα μεγάλα πολυκαταστήματα στο εξωτερικό, με τους εκατοντάδες υποψήφιους αγοραστές να συνωστίζονται στην πόρτα. Και όταν δοθεί το σύνθημα να ανοίξουν οι πόρτες ορμάνε μέσα και παίρνουν ό,τι βρουν. Σίγουρα θα το έχετε δει στις ειδήσεις.
    Π.χ. σε κατάστημα στο Λος Άντζελες που έδινε το Xbox, μία γυναίκα έριξε δακρυγόνο σπρέι για να προλάβει να πάρει ένα κομμάτι.
    Πηγή ΕΘΝΟΣ εδώ:
    https://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63566980

  • @ kostis : φιλε κωστα μηπως ξερεις πως μπορεις να γραψεις μηνυμα 160 χαρακτηρων στα ελληνικα στο zte skate ; (εχουμε δοκιμασει ολα τα πληκτρολογια απο το μαρκετ)!!!!!. επισης πως μπορει να παρει ενδεχομενη αναβαθμιση και απο που;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.