Android N: Online ψηφοφορία της Google για την επίσημη ονομασία

Στις νέες εκδόσεις του Android τις οποίες κυκλοφορεί η Google συνηθίζει να δίνει έναν αριθμό αλλά και ένα όνομα, που αποτελούν την επίσημη ονομασία. Η Google πηγαίνει με αλφαβητική σειρά και επιλέγει το όνομα κάποιου επιδορπίου, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο γράμμα Ν.

Μέχρι τώρα έχουμε δει Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat, Lollipop και Marshmallow. Μιας και έκανε διαθέσιμο το Android N Developers Preview, εκτός από τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει, πολλοί προσπαθούν να μαντέψουν και την ονομασία. Η Google δεν χάνει την ευκαιρία να τρολάρει τους φάνς της δίνοντας λάθος στοιχεία ή αστεία βιντεάκια (όπως έκανε σε Android L και Μ).

Ο CEO Sundar Pichai είπε πρόσφατα ότι η ονομασία θα επιλεχθεί μέσω online ψηφοφορίας, η οποία (αν δεν μας τρολάρει και πάλι η Google) έχει ξεκινήσει από το Google Opinion Rewards app. Αυτή είναι μια εφαρμογή μέσα από την οποία η Google ρωτά την γνώμη των χρηστών της για διάφορα θέματα και τους αμείβει με πίστωση στο Play Store. Αυτή τη φορά μέσα από το app έχουν τεθεί δυο ερωτήματα.

Η πρώτη ερώτηση είναι “Ποιο νόστιμο φαγητό σου έρχεται στο μυαλό και ξεκινά με το γράμμα Ν;” και η δεύτερη ερώτηση είναι “Ποιο είναι το αγαπημένο σου γευστικό κέρασμα από την παρακάτω λίστα;” Μέσα στη λίστα υπάρχουν επιλογές όπως Napoleon, Nut brittle, Nachos, Nori, Noodles, Nougat, Neapolitan ice cream, τα τρία πρώτα δεν είναι καν γλυκά. Για το Nori είναι η δεύτερη φορά που ακούμε, η πρώτη ήταν από τον Google SVP of Android, Hiroshi Lockheimer, το nori είναι είδος βρώσιμων φυκιών τα οποία χρησιμοποιούνται στην ιαπωνική κουζίνα και στις δυτικές χώρες το συναντάμε σούσι.

Το Nutella είναι αυτό που ακούγεται περισσότερο από τους fans, αλλά δεν υπάρχει στη λίστα και μάλλον είναι πολύ προφανές.

Περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις για την τελική ονομασία του Android N.

android n online poll, Android N: Online ψηφοφορία της Google για την επίσημη ονομασία

android n online poll, Android N: Online ψηφοφορία της Google για την επίσημη ονομασία

android n online poll, Android N: Online ψηφοφορία της Google για την επίσημη ονομασία

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λέλος

Ντολμαδάκια.

panayiotis

NUTELLA

Agnostos13

Nougat απο εμενα…
Ειναι γλυκο και ευηχο!

Solon

Να μαζευτούμε όλοι από Ελλάδα και να ψηφίσουμε να το βγάλουν νκουραμπιέ! 😀

theo851c

Ντόναλντ Τραμπ.

Αλέξανδρος

Απο που το κατεβάζουμε; Εγω θα το ονομαζα Nachos

jasmas

None 🙂

vladimiros

Εγω λεω Ν.Δ να το βγαλουν παιδια!

Kateriniotis

Ούτε που με ενδιαφέρει!

θεμης

Παιδια εγω το εχαξα στο play store και δεν υπαρχει αυτη η εφαρμογη!

@papaki

Εγώ με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση θα το ονόμαζα Νεπάλ.

nick31

Μιάς και μιλάμε για Android εδώ , θα ήθελα να ενημερώσω τους κάτοχους Samsung GS6,Edge,Edge+ ότι η αναβάθμιση σε Android 6.0 είναι διαθέσημη στην Ελλάδα απο σήμερα.(Απλή ενημέρωση :))

KostasB

Δεν υποστηρίζεται στην χώρα μας αυτή η εφαρμογή. Μην την ψάχνετε άδικα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.