News

Apple Watch Hermès edition: Με τιμή από 340 δολάρια τα λουράκια

Το Apple Watch Hermès edition είναι μια ειδική έκδοση του Apple Watch, για την οποία η εταιρεία συνεργάστηκε με τον γαλλικό οίκο μόδας, Hermès, ο οποίος ανέλαβε να δημιουργήσει ειδικά λουράκια για το smartwatch της Apple.

Το smartwatch είναι διαθέσιμο εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ από 19 Απριλίου θα ξεκινήσουν να διατίθενται ξεχωριστά και τα λουράκια χωρίς το Apple Watch.

Η έκδοση Single Tour κοστίζει 340 δολάρια, το Double Tour έχει τιμή 490 δολάρια (για το 38mm smartwatch) και η τιμή του 42mm Cuff φτάνει στα 690. Τονίζουμε ξανά ότι η τιμή είναι μόνο για τα λουράκια και όχι για το Apple Watch. Επίσης από 19 του μήνα θα έρθουν νέα χρώματα.

Όσοι θέλουν το ρολόι μαζί με τα λουράκια οι τιμές είναι για τα Single Tour, Double Tour, και Cuff στα 1.100 δολ., 1.250 δολ. και 1.500 δολ. αντίστοιχα.

Πηγή

Σχόλια

  • Τα λουράκια πόσα χρόνια εγγύηση έχουν, γιατί με 340 δολάρια περιμένω να μην χαλάνε ποτέ...

    Δεν πάμε καλά... πραγματικά δεν πάμε καλά...

  • Τρελό ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ!!! Ακόμα και να τα έχεις τα χρήματα είναι πραγματική κοροϊδία ένα κομμάτι δέρμα για ένα ρολόι (και μάλιστα όχι κόσμημα όπως τα κανονικά) να κοστίζει τόσο πολύ!!!

    Τι να πω, εκτός κι αν είναι από πραγματικό δέρμα δεινοσαύρου ή κανενός κατεψυγμένου Μαμούθ!!!! θα τα έσκαγα άνετα τα χρήματα αυτά!!! χαχαχα!!!!

  • Συγγνώμη αλλά για την Hermès μιλάμε τι περιμένατε; Έχει τίποτα προσιτό αυτή η εταιρία; Δεν αφορά τον πολύ κόσμο, το προσπερνάμε και τέλος.

  • Αυτες ειναι οι τιμες και αγοράζει οποίος θελει και τα διαθέτει τα χρηματα. Εδω απλό ιμιτασιόν δερμάτινο λουράκι μια καλη εταιρίας (οχι των κορυφαίων) κανει 50-60 ευρώ και 100-120 το γνήσιο. Οποτε. Με βαςη τις τιμες τις αγοράς ειναι περιπου η τιμη του.
    Προσωπικά δε θα το έπαιρνα ... Αλλα οποίος τα αγοράσει να τα ευχαριστηθεί.

  • Έχω την εντύπωση πως μερικά άρθρα το techblog τα βάζει μόνο και μόνο για να γίνεται τζέρτζελο

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.