News

Oombrella: Η έξυπνη ομπρέλα σε ειδοποιεί πότε θα βρέξει

Πόσες φορές δεν έχει τύχει σε όλους μας να έχουμε δει την πρόγνωση του καιρού αλλά να μην ήταν σωστή τελικά να μην έχουμε μαζί μας την ομπρέλα μας ή να την κουβαλάμε χωρίς να υπάρχει λόγος; Ή ακόμη, πόσες φορές φορές έχετε φύγει αφήνοντας πίσω την ομπρέλα;

Μια ομάδα Γάλλων μέσα από το Kickstarter λανσάρει την ομπρέλα του μέλλοντος, η οποία γίνεται πολύ πιο έξυπνη και κάνει περισσότερα από το να σας προστατεύει από τη βροχή.

Η Oombrella έχει ενσωματωμένους αισθητήρες οι οποίοι παίρνουν πληροφορίες για τα επίπεδα της υγρασίας, την θερμοκρασία, την πίεση, ακόμη και το φως. Όταν αντιληφθεί ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα βρέξει, στέλνει ειδοποίηση μέσω του ειδικού app στο κινητό έτσι ώστε να πάρεις την ομπρέλα μαζί σου. Η ειδοποίηση έρχεται 15 λεπτά από την ώρα που η Oombrella θεωρεί ότι θα βρέξει.

Επιπλέον, η έξυπνη ομπρέλα δε σε αφήνει να την ξεχάσεις πουθενά καθώς αν απομακρυνθείς σου στέλνει ειδοποίηση στο κινητό να μην την αφήσεις πίσω. Δεδομένου ότι συγκριτικά με τις υπόλοιπες συμβατικές ομπρέλες δεν είναι καθόλου φθηνή, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό feature.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην χρησιμοποιηθεί και ως selfie stick, καθώς στην άκρη της έχει ειδική βάση όπου μπορείς να κουμπώσεις το κινητό, την κάμερα ή ότι άλλο θέλεις.

Το project βρίσκεται στο Kickstarter όπου ζητά χρηματοδότηση 59.000 ευρώ, έχει καταφέρει να μαζέψει 14.544 ευρώ και απομένουν 32 μέρες μέχρι να λήξει.

Δείτε το video:

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 18:41

Σχόλια

  • Μιας και είδα το iphone στην τελευταία φωτογραφία νομίζω πιο χρήσιμο θα ήταν να είχε φωτοβολταϊκά πάνω με ένα καλώδιο σύνδεσης για να το φορτίζεις παρά η πρόγνωση καιρού.

  • ότι ναναι...ρε βραχείτε και λίγο να καταλάβετε ότι είστε άνθρωποι.απο ζάχαρη είστε όλοι;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.