VAIO Phone: Hands-on video και φωτογραφίες

To VAIO Phone (VA-01J) ανακοινώθηκε επίσημα για την αγορά της Ιαπωνίας με οθόνη αφής 5 ιντσών LCD IPS ανάλυσης HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 (MSM8916) χρονισμένο στο 1.2GHz, μνήμη RAM 2GB, εσνωματωμένη μνήμη 16GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία 2500 mAh.

Παρακάτω ακολουθούν ένα από τα πρώτα “hands-on” video αλλά και φωτογραφίες του κινητού μετά την παρουσίασή του την περασμένη Πέμπτη 12 Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog εφόσον η συσκευή βρει ανταπόκριση στην Ιαπωνία είναι πιθανό να δρομολογηθεί η διάθεσή του και για την Ευρώπη.

Η τιμή του VAIO Phone στην Ιαπωνία θα είναι περίπου 420 δολάρια Αμερικής (400 ευρώ).

Πλάι-πλάι στο iPhone 6

Επεξεργάστηκε την 17 Μαρτίου 2015 18:14

Σχόλια

  • Ενα συνηθισμένο, αλλά κομψό μπορω να πω, Android smartphone. Τρέχει καθαρό Android, άρα γρήγορες αναβαθμίσεις; Αν ναι τότε αξίζει μια θέση στην αγορά η VAIO.

    Ωστόσο επιμενω πως κρίμα το brand. Συνεργαστειτε με τη Microsoft και βγαλτε ενα Windows στα κινητά σας! Το VAIO brand ήταν συνδεδεμένο στη συνείδηση μας με τα Windows και δεδομένου ότι υπάρχει κενό στα Windows Phone (μετά τα Lumia, το χάος) θα ήταν ότι έπρεπε να τρυπώσει εκεί.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.