AMD Radeon HD 6990M, Η ταχύτερη single mobile κάρτα γραφικών

Η AMD παρουσίασε τη νέα AMD Radeon HD 6990M GPU την ταχύτερη single κάρτα γραφικών για φορητούς υπολογιστές στον κόσμο η οποία προσφέρει ισχυρή επεξεργαστική δύναμη. Η νέα κάρτα γραφικών είναι σχεδιασμένη για να παρέχει πάνω από 25% γρηγορότερες επιδόσεις από κάθε άλλη GPU που έχει λανσαριστεί για φορητούς υπολογιστές.

Με την άφιξη της AMD Radeon 6990M GPU και τους πρόσφατους AMD A-Series Accelerated Processors (APU), η AMD υψώνει τις δυνατότητες των γραφικών για ένα ευρύ φάσμα φορητών υπολογιστών, ενώ παράλληλα ενισχύει την εμπειρία computing μέσω τεχνολογιών, όπως η AMD CrossFireX και Dual Graphics (χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό των AMD Radeon GPUs ή των AMD Radeon GPU και AMD APU).

Η τεχνολογία AMD CrossFireX συνδυάζει τη λειτουργία των δύο GPUs, επιτρέποντας την παραγωγή αυξημένης απόδοσης που παρέχει στους gamers υψηλότερη ανάλυση και καλύτερη ποιότητα εικόνας. Συνδυάζοντας δύο AMD Radeon HD 6990M GPUs και την τεχνολογία AMD CrossFireX, ο notebook gamer μπορεί να απολαύσει εξαιρετική απόδοση σε αγαπημένα του παιχνίδια.

Με υποστήριξη του προτύπου DirectX 11, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς καρέ και ανώτερη ποιότητα εικόνας, η οποία δίνει στους gamers κάθε πλεονέκτημα που νωρίτερα τους παρείχαν οι επιτραπέζιοι υπολογιστές αποκλειστικά.

Η AMD Radeon HD 6990M GPU αποτελεί την ιδανική GPU για notebook ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς gamers, οι οποίοι επιθυμούν να εκτελούν τα πιο απαιτητικά DirectX 11 παιχνίδια της αγοράς, όπως τα Dragon Age 2, DiRT 3 και Shogun 2.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.