Esprimo mobile: Η νέα οικογένεια laptop της Fujitsu Siemens με ενσωματωμένο UMTS

Η Fujitsu Siemens Computers (FSC), η κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρία πληροφορικής, λανσάρει μία νέα σειρά φορητών υπολογιστών. Με μοντέλα που στοχεύουν στη βασική και μεσαία κατηγορία φορητών υπολογιστών για επιχειρήσεις, η νέα σειρά ESPRIMO Mobile θα είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο του 2007.

Η νέα επαγγελματική σειρά φορητών ξεκινά με τρία μοντέλα με κορυφαία συγκρότηση, προσφέροντας την ευκολία χρήσης των ίδιων αξεσουάρ, όπως το port replicator και η δεύτερη μπαταρία. Τα ESPRIMO Mobile αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα της σειράς LIFEBOOK.

Στα κύρια χαρακτηριστικά του ESPRIMO Mobile U9200 συγκαταλέγονται η 12.1 ιντσών οθόνη και η λεπτή και πανάλαφρη σχεδίαση (1,8 κιλά). Το ultra-portable φορητό είναι ιδανικό για επιχειρηματίες και στελέχη που ταξιδεύουν συχνά και επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή. Το ESPRIMO Mobile M9400 διαθέτει 14,1 ιντσών οθόνη, ζυγίζει 2,1 κιλά και μπορεί να συνοδεύσει άνετα ένα στέλεχος στα ταξίδια του.

Το ESPRIMO Mobile D9500 με την 15,4 ιντσών οθόνη και βάρος 2,5 κιλά θεωρείται ιδανικό desktop replacement. Όλα τα μοντέλα έχουν δυνατότητα ενσωματωμένου UMTS και οθόνες ευρείας θέασης. Η δεύτερη μπαταρία εξασφαλίζει στα ESPRIMO Mobile διάρκεια ζωής έως 10 ώρες χωρίς παροχή ρεύματος – κάτι που υπογραμμίζει τις προσπάθειες της Fujitsu Siemens Computers να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας.

Επεξεργάστηκε την 27 Ιανουαρίου 2008 17:45

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.