Ακόμη ταχύτερη πρόσβαση στο ίντερνετ με το LIFEBOOK P7230

Το LIFEBOOK P7230 είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς επαγγελματικούς φορητούς υπολογιστές της Fujitsu Siemens Computers (FSC) για στελέχη που ταξιδεύουν συχνά και εκτιμούν την εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Χάρη στον υψηλής απόδοσης επεξεργαστή Intel Core Duo και το ενσωματωμένο UMTS / HSUPA επιτυγχάνεται ταχύτερη πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ υπάρχουν βελτιώσεις και στην ConfCamera.

Με βάρος 1.25 κιλά, το LIFEBOOK P7230 είναι το ελαφρύτερο και μικρότερο notebook, ενώ είναι εφοδιασμένο με modular bay. Η χρήση της δεύτερης μπαταρίας και η στάνταρτ λειτουργία EcoButton αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μέχρι 11.5 ώρες. Πατώντας το EcoButton, απενεργοποιούντα τα οπτικά μέσα και μειώνεται η φωτεινότητα της οθόνης, ενώ παράλληλα μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας.

Το ενσωματωμένο WLAN και το Bluetooth καθώς και το UMTS/HSUPA διασφαλίζουν στο LIFEBOOK P7230 φορητή πρόσβαση στο διαδίκτυο. Συμπληρώνοντας το ιδανικό σύστημα για video conferencing, το notebook διαθέτει οθόνη 10.6 ιντσών widescreen και την τελευταία τεχνολογία φωτισμού LED καθώς και την ενσωματωμένη κάμερα.

Δείτε ακόμα: Lifebook S6410.

Επεξεργάστηκε την 27 Ιανουαρίου 2008 17:53

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.