HP Envy 14 Spectre, Ultrabook με Gorilla Glass και Beats Audio

Ανακοινώθηκε το ultrabook HP Envy 14 Spectre με οθόνη 14 ίντσες, touchpad πολλαπλής αφής, υποφωτιζόμενο πληκτρολόγιο και τεχνολογία ήχου Beats Audio. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε διαφορετικές εκδόσεις με επιλογή από επεξεργαστές Intel Core i7, Intel Core i5, μνήμη RAM 4GB, 8GB και αποθηκευτικό χώρο SSD 128GB ή 256GB. To Spectre περιλαμβάνει NFC και θύρα Thunderbolt όπως το Acer Aspire S5.

Η τιμή του HP Envy 14 Spectre θα ξεκινάει από τα 1400 δολάρια Αμερικής και κυκλοφορεί στις 8 Φεβρουαρίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Ιανουαρίου 2012 11:27

Σχόλια

    • Ναι δεν είναι και "φέτα" όπως κάποια άλλα. Οριακά το θεωρείς ultrabook. Συμφωνώ τώρα που το παρατηρώ και εγώ καλύτερα.

  • Πολυ ακριβα τα ultrabooks, τουλαχιστον οτι σοβαρο βγαλουν. Να ελεγα οτι αντικαθιστουν και τιποτα...να δω τη χαρα των κατοχων οταν μαθουνε τις σοβαρες mobile εφαρμογες που παιζουνε στα ταμπλετ και πανε να τις εγκαταστησουν και δουνε οτι δεν υπαρχουν. Σε αντιθεση θα εχουν τις κλασικες εφαρμογες των desktop που ακομα και οι κλασικοι φορητοι της μισης τιμης θα τρεχουν πιο γρηγορα. Δε λεω δε φταινε τελειως οι κατασκευαστες για τις εξωπραγματικες τιμες, φταιει και η intel μαζι τους, που πουλαει τα κομμενα σε επιδοσεις τσιπακια (και ενεργεια) λες και ειναι χρυσαφι. Απλως ειναι κοροιδια. Τεσπα εχουν βγει και αλλα πιο σοβαρα ultrabook που ξεκινανε απο τα 1600usd αλλα θα εχουν και 2η cpu (soc) arm για να τρεχουν τις arm εφαρμογες των windows 8 στο μελλον: https://www.dailytech.com/Lenovo+Unveils+ThinkPad+T430u+Ultrabook+ThinkPad+X1+Hybrid+with+x86ARM+Mashup/article23663.htm
    Εγω πιστευω οτι η 2η γενια των ultrabook δε θα εχει καθολου x86 αρχικεκτονικες, κατι ετοιμαζει η intel φημολογειτε σε τυπου arm εντολων και ειναι πολυ πιο δυνατο απο τα σημερινα. Απλως ειναι ασχημο για οσους κανουν πλυση εγκεφαλου κ δωσουν τωρα 1200-1500 ευρω για να διαπυστωσουν οτι θα εχουν ενα μικροτερο και πιο αργο λαπτοπ, που δε θα τρεχει οτι οι φιλοι τους με τα ταμπλετ.

  • χαχα! πάντος πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για τον "αργό θάνατο" του dvd/cd.
    έχω να χρησιμοποιήσω οπτικό μέσο μήνες τώρα. εσείς?

  • HP + Beats Audio = Ο τελειος συνδιασμος!! Το αγαπησα!! Μακαρι να τα 'χα τα λεφτα και θα το παραγγελνα και χτες!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.