HP Envy x2 φωτογραφίες hands-on

Αρχές της εβδομάδας το Techblog βρέθηκε στο Παρίσι προσκεκλημένο της HP για την ανακοίνωση της συνεργασίας HP και Universal Music. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε από κοντά το υβριδικό Ultrabook HP Envy x2 με λειτουργικό σύστημα Windows 8 και αποσπώμενη οθόνη. Παρακάτω ακολουθούν οι φωτογραφίες hands-on.

HP Envy x2
Λειτουργικό σύστημα: Windows 8
Επεξεργαστής: Intel Atom Z2760 dual-core
Μνήμη RAM: 2GB
Οθόνη: 11.6 ίντσες, αφής, LCD IPS, 1366×768 pixels
Κάμερα: 8 Megapixels
Δεύτερη κάμερα: HD camera
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB/ 64 GB SSD
Wi-Fi n, Bluetooth, NFC

Επεξεργάστηκε την 8 Νοεμβρίου 2012 12:07

Σχόλια

  • Ολα εκει πανε. κακα τα ψεματα λειτουργηκα ειναι πολυ ποιο καλο και απο android και απο ios.
    Αντε να ερθει ελλαδα και με μια τιμη 400-350 ευρω θα κανουμε παρτι

  • Για τέτοιες συσκευές φτιάχτηκαν τα windows8! Σίγουρα καλύτερο απο android και ios... Και σίγουρα καλύτερο απο laptops με windows8 σε εμπειρία χρήσης αφου τα windows8 σε λάπτοπ χωρίς οθόνη αφής δεν μου έκαναν αίσθηση.

  • Και μια ακόμη λεπτομέρεια είναι οτι έχει μπαταρία και στο keyboard και στο tablet και όταν χρησιμοποιείται με το keyboard ξοδεύει την μπαταρία του πρώτα οπότε κάνοντας το unplag για χρήση ως tablet ξεκινάει με 100% μπαταρία! Cool χαρακτηριστικό!

  • και φυσικα εχει πολυ πολυ πολυ λιγες εφαρμογες εν συγκρισει με android και ios.να μην το ξεχναμε αυτο

  • Kostas, έχεις καταλάβει ότι στα Windows 8 είναι συμβατές όλες οι εκατομμύρια εφαρμογές των προηγούμενων Windows; (PLUS όλες οι νέες τύπου «metro» του Windows store)

    Ότι πάρα πολλές εφαρμογές των android/ios είτε δεν αξίζουν (φυσικά και υπάρχουν καλές) είτε δεν τις κατεβάζει κανείς;
    https://www.phonearena.com/news/400000-apps-in-the-App-Store-have-never-been-downloaded-says-report_id32943

    Ότι το Windows Store έχει μερικές ημέρες «ζωής» και ότι έχει ήδη φτάσει σχεδόν τις 15,000;

    Ότι όταν δεν υπάρχει μία εφαρμογή στο Windows Store μπορεί να υπάρχει μια παρόμοια;

    Και το σημαντικότερο, έχεις καταλάβεις ότι το ένα store δεν είναι υποσύνολο του άλλου και ότι όπως δεν υπάρχουν κάποιες εφαρμογές των android/ios στο Windows Store, έτσι υπάρχουν και μερικές του Windows Store που δεν υπάρχουν στα android/ios;

  • Να! Αυτό μάλιστα!!! Τέτοιες συσκευές περίμενα τόσο καιρό. Πραγματικά αξίζει η συσκευή. Έχει ουσιαστικό λόγο ύπαρξης γιατί δεν είναι φτιαγμένο μόνο για σερφάρισμα στο Internet, ούτε για media player και ούτε για gaming. Είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή που μπορει άνετα να αντίκαταστήσει (και όχι "ΥΠΟκαταστήσει", όπως κάνουν τα σημερινά tablets) τον υπολογιστή μας, γιατί ΕΙΝΑΙ υπολογιστής! Θα το αγοράσω ευχαρίστως, αλλά φοβάμαι πως κάτω από χιλιάρικο ή άντε ενιακοσαρικο δεν θα έχει η τιμή του...

    Προς όλους:
    Μην αναφέρεστε και μην συγκρίνετε το Android και iOS με τέτοιες συσκευές γιατί δεν υπάρχει σύγκριση. Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα! Το Envy x2 φοράε τα κανονικά Windows 8, δηλαδή ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό που τρέχουν οι Η/Υ μας. Το Android δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο λειτουργικό που μπορεί να τρέξει και σε εκτός ARM επεξεργαστές (είπα το "ακόμα" γιατί η Google συνεργάζεται στενά με την Intel για να φέρει το Android στους Η/Υ μας) και καλά για το iOS δεν το συζητάμε καν... Το iOS oύτε είναι ολοκληρωμένο και ούτε θα γίνει ποτέ ολοκληρωμένο λειτουργικό. Με τα μόνα Windows που μπορούν να συγκριθούν είναι τα RT, που κατά την γνώμη μου υπερτερεί και το Android αλλά και το iOS.

    @makis88: Σχετικά με το σχόλιο #4 που έκανες, νομίζω πως αυτό το χαρακτηριστικό το έχει και η ASUS στα Transformers και Padfone 1&2 της. Χωρίς να παίρνω και όρκο, βέβαια.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.