iPad mini φωτογραφίες hands-on

Το iPad mini βρίσκεται στα γραφεία του Techblog και σύντομα θα σας το παρουσιάσουμε αναλυτικά μέσα από ακόμα ένα χορταστικό βίντεο του TechblogTV. Το mini το μαύρο το κακό (σε λευκό χρώμα δεν λέει) το τσιμπήσαμε 339 ευρώ – 16GB Wi-Fi only – από τη Γαλλία και τις επόμενες μέρες θα σας το κάνουμε δώρο. Μέχρι να έρθει η ώρα του video review αλλά και του διαγωνισμό απολάυστε τις παρακάτω φωτογραφίες.

Επεξεργάστηκε την 8 Νοεμβρίου 2012 12:53

Σχόλια

  • Πιστευω πως το συγκεκριμμενο ταμπλετακι βγηκε καπως γρηγορα σαν προταση της apple για την κατηγορια αυτη, αλλα εχω την αισθηση πως στο επομενο διαστημα θα βγει ανανεωμενο οποτε λιγη υπομονη για οποιους το καλοβλεπουν δε βλαπτει.

    • euaggelos71, και εγώ αυτή την εντύπωση έχω αποκομίσει από τις λίγες μέρες που το έχω δουλέψει.

      Κωνσταντίνος, Ναι διαγωνισμός! Υποσχέθηκα ότι θα το κάνουμε κλήρωση για να δοκιμάσουμε τις αντοχές του νέου server του Techblog https://goo.gl/DBgq8. Το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό? Μείνετε συντονισμένοι... ;)

  • Κωστα οι τιμες του εδω οπως ειδα πριν λιγο σε σαιτ διαδικτυακου εμποριου στην απλη του εκδοση στα 460 κ 490 ευρω παρακαλω κρατηστε μου πεντε κομματια.....απλα απαραδεκτο.

  • πιστευω οτι δε θα κλεισει χρόνο,θελει ανανέωση, πάντως το μαυρο ειναι πανεμορφο :D

  • Νομίζω οτι ο λόγος πλευρών 4:3 το κάνει ιδανικότερο απο τα υπόλοιπα 7ινσα tablets! Το μεγαλύτερο πλάτος του θα κάνει τη διαφορά στην εμπειρία χρήσης ειδικά σε portrait.

  • Οτι θα ερθει καινουργιο μοντελο το καταλαβαμε ολοι ειναι το μονο σιγουρο. Γι αυτο δεν εβαλαν την Retina σ αυτο για να πουλησουν μονο απο θεμα ιντσες και αργοτερα θα πουλησουν και τεχνολογια. Απλα κοροιδια οπως ολες οι πολιτικες ολων των εταιριων.

  • Απαραδεκτο που δεν εβαλαν Retina (που την εχουν προωθησει τοσο πολυ σαν τεχνολογια και που πλεον οταν θα μπει θα ειναι 3 χρονων τεχνολογια...)

  • Μια χαρά είναι η οθόνη του mini, καλύτερη και από την ήδη ικανοποιητική του iPad2. Αυτοί που τη θεωρούν απαράδεκτη ας σκεφθούν ότι η Apple έχει ήδη τρεις αναλύσεις για τα iPhone (3GS, 4 & 4S, 5) και δύο για τα iPad (1 & 2, 3 & 4) και δεν θέλει να πονοκεφαλιάσει κι' άλλο τους δημιουργούς εφαρμογών, κ.λπ. Για να αποκτήσει λοιπόν Retina το mini θα έπρεπε να πάει στην ανάλυση των iPad 3 & 4, αλλά στις 7,9''' τα πίξελ από 266 ppi θα πρέπει να γίνουν 334. Άρα θα θέλει μια πανάκριβη οθόνη που θα ακυρώνει το χαμηλό κόστος, μιας και θα έπρεπε να κοστίζει ίσως και ακροβότερα από το μεγάλο 4. Του χρόνου τέτοια εποχή ίσως το παρουσιάσει, χωρίς όμως να καταργήσει το φετεινό.

  • Στις Βρυξέλλες βρήκα ένα κομμάτι μονο και τσίμπησε σε άσπρο για ένα φίλο, εξαντλήθηκε αμέσως και δεν είχε το 3g που ήθελα. Παναλαφρο, ιδανικό για πάντα μαζι αλλα κατώτερο απο το μεγάλο σε ποιότητα κατασκευής

  • @Mike

    Μα γιατί το λες αυτό; Δεν σ'αρέσει το Android που έχει 100000 αναλύσεις για όλα τα γούστα; Και άσε τους developers να κουρεύονται...

    Για όλα τ'άλλα θα συμφωνήσω με τους παραπάνω. Του χρόνου θα βγάλουν αυτό που έπρεπε να βγάλουν εξ'αρχής από φέτος, οπότε, κρίση έχουμε, εφορία έρχεται, το αφήνουμε για του χρόνου!

  • Να συμπληρώσω και κάτι ακόμα... Κώστα σε θερμοπαρακαλώ...
    ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΤΖΟΥΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΠΙΔΙ... :P

  • Νομίζω είναι κορυφή!
    Θα παρακαλούσα να γίνει ενημέρωση για την κλήρωση γιατί αλλιώς δύσκολα τα πράγματα!

  • 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍💘💘❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💚💚💚💚❤💚💚💚❤💚💜💜💜💙💛👽😊😊😊☺☺👶είμαι κορσαν μωρό 10 χρονον και αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω. Παραμαπαραμαπαραμαπαραμαπαραμαπαραμαπαραμαπαραπολυ το iPad .Εχω το 3 και είμαι Πολυ ευχαριστημένη απο το iPad μου.

  • Δηλαδή το Ipad 2 είναι πιο φθηνό! Μάλιστα! Θα περιμένω να πάρω το Surface που θα είναι και συμβατό με το PC μου, που θα είναι και συμβατό με το XBOX μου και θα τρέχει και πιο αποτελεσματικό λειτουργικό!! Δηλ τα Windows 8

  • Σήμερα το τσέκαρα, είναι πολύ καλό σαν μέγεθος και θα έλεγα μου αρέσει περισσότερο από το κανονικό. Εδώ στην Ολλανδία έγινε sold out οπότε περιμένω καινούργια παραλαβή να το τσιμπήσω στα 329 ευρώ την ίδια έκδοση μιας και ποτέ δεν είχα κατιτίς από μήλο!
    Α' και αυτή η διαφορά τιμών με Ελλάδα πολύ μεγάλη ρε παιδιά, γιατί μας κοροϊδεύουν...

  • αν το φερω απο εξωτερικο θα μπορω να εχω 4g η ειναι κλειδωμενα? ελληνικα θα εχει?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.