Intel Ivy Bridge, Στις 23 Απριλίου το πρώτο λανσάρισμα [φήμες]

Όλοι περιμένουμε πώς και πώς τον ερχομό των νέων ultrabooks με τους επεξεργαστές Intel Ivy Bridge και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το CNET μέσα από την Intel, στις 23 Απριλίου η αναμονή θα λάβει τέλος, καθώς εκείνη είναι η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα ultrabooks με τον εν λόγω επεξεργαστή.

Οι φήμες θέλουν και την Apple να ανανεώνει το MacBook τόσο στις 13 όσο και στις 15 ίντσες, ενώ την ίδια στιγμή αναμένεται χρήση του νέου επεξεργαστή από Hewlett-Packard, Dell, Sony, Toshiba, Acer, Asus. Ο επεξεργαστής θα έχει 3D transistors και θα υποστηρίζει USB 3.0, Θα έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και θα δίνει έμφαση στην επεξεργασία γραφικών και multimedia αρχείων.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 20:44

Σχόλια

  • Ίσως οι ποιο αναμενόμενοι επεξεργαστές τα τελευταία 3 χρόνια. Πολλά έχουν λεχθεί αλλά να δούμε πως θα τα πάνε στον τομέα των γραφικών που είναι και το ζητούμενο. Αν πάντως καταφέρουν να πιάσουν τις επιδόσεις μιας μέτριας κάρτας γραφικών της αγοράς τότε θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Περιμένω σαν τρελός τα πρώτα benchmarks.
    Δύσκολοι καιροί για την Nvidia που θα πιεστεί πολύ από το νέο προϊόν της Intel. H γνώμη μου ήταν πάντοτε ότι θα έπρεπε να περάσει στην κατασκευή CPU χ86 για να επιβιώσει. Αντί για αυτό προτίμησε να περάσει σε ARM socet κάτι που μέχρι στιγμής της βγήκε, αν και εκεί αντιμετωπίζει τελευταία άγριο ανταγωνισμό από T.I. και Qualcom.
    Σε αναμονή λοιπόν.

  • Φίλε Solon έτσι είναι ,έχασε και τα δύο συμβόλαια με xboxnext και ps4 και την αναγνώριση ότι είναι κορυφαία . Είχε φτιάξει έναν εκ περιτροπής χ86 συμβατό επεξεργαστή, τον Τ50 εάν θυμάμαι καλά ,αλλά την έφαγε η ιντελ γιατί δεν είχε άδεια . Μπορεί να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία αυτή και σε Αρμ . Ποιος ξέρει τι έκπληξη ετοιμάζει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.