Intel Ivy Bridge, Στις 23 Απριλίου το πρώτο λανσάρισμα [φήμες]

Όλοι περιμένουμε πώς και πώς τον ερχομό των νέων ultrabooks με τους επεξεργαστές Intel Ivy Bridge και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το CNET μέσα από την Intel, στις 23 Απριλίου η αναμονή θα λάβει τέλος, καθώς εκείνη είναι η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα ultrabooks με τον εν λόγω επεξεργαστή.

Οι φήμες θέλουν και την Apple να ανανεώνει το MacBook τόσο στις 13 όσο και στις 15 ίντσες, ενώ την ίδια στιγμή αναμένεται χρήση του νέου επεξεργαστή από Hewlett-Packard, Dell, Sony, Toshiba, Acer, Asus. Ο επεξεργαστής θα έχει 3D transistors και θα υποστηρίζει USB 3.0, Θα έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και θα δίνει έμφαση στην επεξεργασία γραφικών και multimedia αρχείων.

, Intel Ivy Bridge, Στις 23 Απριλίου το πρώτο λανσάρισμα [φήμες]

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Πολυ καλα νεα εχω περιεργεια το πως θα ειναι τα macbook pro!!!!

Solon

Ίσως οι ποιο αναμενόμενοι επεξεργαστές τα τελευταία 3 χρόνια. Πολλά έχουν λεχθεί αλλά να δούμε πως θα τα πάνε στον τομέα των γραφικών που είναι και το ζητούμενο. Αν πάντως καταφέρουν να πιάσουν τις επιδόσεις μιας μέτριας κάρτας γραφικών της αγοράς τότε θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Περιμένω σαν τρελός τα πρώτα benchmarks.
Δύσκολοι καιροί για την Nvidia που θα πιεστεί πολύ από το νέο προϊόν της Intel. H γνώμη μου ήταν πάντοτε ότι θα έπρεπε να περάσει στην κατασκευή CPU χ86 για να επιβιώσει. Αντί για αυτό προτίμησε να περάσει σε ARM socet κάτι που μέχρι στιγμής της βγήκε, αν και εκεί αντιμετωπίζει τελευταία άγριο ανταγωνισμό από T.I. και Qualcom.
Σε αναμονή λοιπόν.

Haduuken!

Φίλε Solon έτσι είναι ,έχασε και τα δύο συμβόλαια με xboxnext και ps4 και την αναγνώριση ότι είναι κορυφαία . Είχε φτιάξει έναν εκ περιτροπής χ86 συμβατό επεξεργαστή, τον Τ50 εάν θυμάμαι καλά ,αλλά την έφαγε η ιντελ γιατί δεν είχε άδεια . Μπορεί να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία αυτή και σε Αρμ . Ποιος ξέρει τι έκπληξη ετοιμάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Intel

Δύο από τα παλιότερα desktop PC στον κόσμο ανακαλύφθηκαν σε καθάρισμα σπιτιού

Σε μια εποχή που ό,τι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο e-bay, γίνονται ακόμα ανακαλύψεις που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστά.

Business Chip Intel

Η Intel ζητά 5 δισ. ευρώ από τη Γερμανία για την παραγωγή τσιπ

Η Intel ζήτησε επιπλέον επιδοτήσεις 4 έως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τη γερμανική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα συγκρότημα κατασκευής Chip στην χώρα.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.

Business Intel

Intel: “Μαχαίρι” στον μισθό του CEO – Μείωση κατά 25%

Η ύφεση στην αγορά υπολογιστών οδηγεί την Intel στην απόφαση να περικόψει κατά 25% τον μισθό του CEO, Pat Gelsinger.