Lenovo ThinkPad T430u, Business Ultrabook “Windows 8 ready”

Τα έχουμε πει αυτά, φέτος θα είναι η χρονιά των Windows 8, του νέου iPad 3, του Android ICS και φυσικά των Ultrabooks! H Lenovo ετοιμάζεται να παρουσιάσει ακόμα ένα Ultrabook αυτή τη φορά για ποιο business κοινό με οθόνη 14 ίντσες 1366×768 pixels, κάρτα γραφικών NVIDIA και έως 1TB αποθηκευτικό χώρο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σύμφωνα με τη Lenovo θα αγγίζει τις 6 ώρες.

Η τιμή του Lenovo T430u θα ξεκινάει από τα 849 δολάρια Αμερικής αναλόγως του configuration και η κυκλοφορία του τοποθετείται κάπου εκεί το καλοκαίρι. Αναλυτικά τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες με τη Lenovo να δηλώνει από σήμερα ότι το T430u θα είναι Windows 8 ready!

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 5 Ιανουαρίου 2012 18:50

Σχόλια

  • Αν έχει 2 δίσκους θα είναι το επόμενο laptop μου. Και ευτυχώς κατάλαβαν ότι η 13.3 ίντσες είναι για να παίζεις. Αν θες να κάνεις δουλειά θες 14άρα οθόνη.

  • το κοκκινο αναμέσα μήπως είναι για χρήση του κέρσορα? όπως τα παλιά καλά IBM?? Αν ναι τότε τι δουλεια έχει μαζι με το trackpad??

  • Πιστεύω πως τα Ultrabooks με το λεπτό τους σχεδιασμό πολύ εύκολα θα υπερθερμαίνονται με ότι σημαίνει αυτό!

  • θαυμα.....κ να που προχθες -αν θυμαμαι καλα- ελεγα στο ποστ του asus (για τη μια βδομαδα χρησης του) για τις διαστασεις των ultrabook. οτι δλδ πρεπει να αυξηθουν ωστε να υπαρχει μια γκαμα προιμησεων!!!!χαχαχααχαχα τυχαιο...?? :))

  • Kαλημερα παιδια... Tα ultrabook τι ακριβως ειναι?
    Κατι ενδιαμεσο σε netbook κ λαπτοπ?
    Γιατι ας πουμε να μην παρω laptop κ να παρω ultrabook?

  • Το σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω ultrabook αντί για laptop. Θα το ψάξω πιο πολύ και θα περιμένω να βγούν και νέα μοντέλα! Πάντως πολύ καλό και το lenovo!!!

  • @Απόστολος η εμπειρία από το zenbook έχει δείξει ότι δεν ζεσταίνεται όσο και να το πιέσεις :)

    Είδα σερί 2 ώρες ταινία και το είχα με μπουκωμένα τα ventilation slots επίτηδες από την κουβέρτα και το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι απλά το σασί του zenbook να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου :) Μακράν δλδ από τους 50 - 60 βαθμούς που φτάνουν τα περισσότερα laptop (αυτό που είπες υπερθέρμανση).

  • Δεν έχω καταφέρει να ενεργοποιήσω το ανεμιστηράκι του ακόμα, οπότε η απάντηση στο ερώτημά σου είναι αθόρυβο :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.