LG Z330 Super Ultrabook, Με οθόνη 13.3 ίντσες και Intel Core i7

Η LG ανακοίνωσε το νέο Super Ultrabook Z330 με τεχνολογία Super Speed Boot που σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία το καθιστά έως και τρεις φορές ταχύτερο στο bootάρισμα σε σχέση με τα υπόλοιπα 13άρια Ultrabooks του ανταγωνισμού. Το Z330 φοράει επεξεργαστή Intel Core i7 και bootάρει σε 10 δευτερόλεπτα.

Το LG Z330 Super Ultrabook διαθέτει δίσκο 256GB SSD SATA3, η 13.3 ίντσες οθόνη του είναι ανάλυσης 1366×768 pixels και η μνήμη RAM 4GB DDR3. Το πάχος του δεν ξεπερνάει τα 14.7 χλστ. και το βάρος του τα 1210 γρ. Το σασί του είναι από βουρτσισμένο αλουμίνιο.

Επίσης η εταιρεία παρουσιάσε και μια πρόταση στις 14 ίντσες το Z430 με βάρος 1.5 κιλά, πάχος 19.9 χλστ., 12 δευτερόλεπτα boot time, δύο δίσκους έναν HDD και έναν SSD και φυσικά επεξεργαστή Intel Core i7 και μνήμη RAM 8GB.

Είναι “φέτα” τα μωρά!

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 5 Ιανουαρίου 2012 18:26

Σχόλια

  • Aris, τιμή και διαθεσιμότητα είναι από τα πρώτα που αναφέρουμε όταν τα γνωρίζουμε :)

  • Ποιο ενδιαφέρον για μένα το Z430 λόγο των δύο δίσκων που δίνουν και γρήγορο λειτουργικό και πολύ αποθηκευτικό χώρο. Αν και υποψιάζομαι ότι ο SSD σε αυτήν την περίπτωση δεν θα είναι κανονικός sata αλλά mini card όπως και στο Dell precision. Από την άλλα η έλλειψη οπτικού drive με χαλάει πολύ στα ultrabook. Όπως και να το δεις είναι μεγάλη έλλειψη και δεν ξέρω αν θα πήγαινα ποτέ διακοπές με έναν υπολογιστή χωρίς οπτικό drive.

  • Μπα, δυστυχως για αλλη μια φορα τιποτε καινοτομο, προτιμω MacBook Air !!!!!!!!!! Εγγυημενη αποδοση και ποιοτητα !!!!!!!

  • δεν με χαλαει καθολου η ελλειψη drive
    στο δικο μου pc εχω να το χρησιμοποιησω 1χρονο.
    υπαρχει και η επιλογη εξωτερικου.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.