Lenovo Yoga 700: Η Lenovo κάνει τα convertibles προσιτά

H Lenovo ανακοίνωσε πρόσφατα το Lenovo Yoga 900 convertible notebook με premium design, οθόνη 13 ιντσών, επεξεργαστή Intel Skylake και εξίσου premium τιμή στα 1200 δολάρια. Για όσους δεν έχουν ή δεν θέλουν να δώσουν τόσα χρήματα η Lenovo παρουσίασε μια πιο οικονομική εναλλακτική.

Πρόκειται για τη νέα σειρά Lenovo Yoga 700 υβριδικών με επεξεργαστές Skylake, convertible design το οποίο σου επιτρέπει να το κρατάς και ως tablet και το πιο σημαντικό είναι ότι οι τιμές ξεκινούν από 600 δολάρια.

Το Lenovo Yoga 700 έρχεται σε δυο μεγέθη, το ένα είναι στις 11.6 ίντσες, πάχος 1.52 εκατοστά και βάρος 1.1 κιλά και το άλλο με μέγεθος 14 ίντσες, πάχος 1.78 εκατοστά και βάρος 1.59 κιλά Και τα 2 έχουν οθόνες ανάλυσης 1920×1080 IPS touchscreen και τουλάχιστον 4 GB RAM και 128 GB SSD. Και τα 2 μοντέλα έχουν backlit πληκτρολόγια, ενώ το 14 ιντσών μοντέλο είναι διαθέσιμο μέχρι και 256 GB αποθηκευτικό χώρο.

Το 14ιντσο έχει Intel 6th Gen Core i7 επεξεργαστή και προαιρετική NVIDIA GeForce 940M κάρτα γραφικών και τιμή εκκίνησης 799 δολάρια. Το 11ιντσο μοντέλο είναι λίγο πιο οικονομικό με τιμή από 649 δολάρια. Ανεξάρτητα με το ποιο μοντέλο θα επιλέξετε, έχετε προ-εγκατεστημένα Windows 10 και η μπαταρία διαρκεί 7 ώρες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε stand mode, tent mode, tablet mode ή σαν κανονικό laptop, ανάλογα με την περίσταση.

, Lenovo Yoga 700: Η Lenovo κάνει τα convertibles προσιτά

Πηγή: 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Ωραία τα convertibles αλλα δεν νομίζω ποτε να φτάσουν το καλύτερο convertible όλων, το iPad pro. Εντάξει βέβαια ότι αρεσει στον καθένα αλλα η Apple ηταν αυτή που έκανε το καλύτερο όλων κατα την δίκη μου άποψη. Ηταν το πρώτο και το καλύτερο convertible ever.

Darth

@Λευτέρης Ζήτω η apple ζήτω ο Λευτέρης!!! ζήτω ο φραπες!! ζήτω ο καναπές!!

Βαγγέλης

Τα convertibles προσφέρουν οτι τα tablets και τα ultrabooks μαζί και αυτό εδώ παιζει και παιχνίδια με 14″ 1080p οθόνη στα 800 δολάρια,ωραίο μηχάνημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.