Αυτές είναι οι νέες λειτουργίες του Instagram

Το Instagram ξεκινά μια βδομάδα αποκάλυψης προϊόντων με την ανακοίνωση του “Collabs.” Το “Collabs” είναι μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει σε δύο χρήστες να μοιράζονται από κοινού μια ανάρτηση ροής ή Reel. Επίσης αύριο θα δοκιμάσει έναν νέο τρόπο για να προσθέτει κάνεις έναν κερδοσκοπικό έρανο σε μια ανάρτηση. Τέλος, την Πέμπτη θα αναπτύξει τη δυνατότητα δημιουργίας αναρτήσεων φωτογραφιών και βίντεο και από επιτραπέζιους υπολογιστές. Θα δημιουργήσει επίσης ναι εφέ εστιασμένα στην μουσική για τα Reels.

Η νέα δυνατότητα “Collabs” επιτρέπει ουσιαστικά σε δύο λογαριασμούς να συνυπογράφουν μια ανάρτηση ή Reel. Η ανάρτηση ή το Reel θα εμφανίζονται από κοινού στους ακόλουθους και των δύο χρηστών. Οι χρήστες θα μοιράζονται το ίδιο νήμα σχολίων, καθώς και μετρήσεις προβολών και like. Το Collab ενεργοποιείται από την καρτέλα προσθήκης ετικετών, μετά την οποία ο δεύτερος χρήστης θα πρέπει να αποδεχτεί την πρόσκληση.

Την Πέμπτη η υπηρεσία θα διαθέτει επίσης την δυνατότητα για τους χρήστες να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο από τα προγράμματα περιήγησης της επιφάνειας εργασίας τους. Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό για να υιοθετείται φέτος. Η λειτουργικότητα της επιφάνειας εργασίας του Instagram έχει καθυστερήσει πολύ, αν κρίνουμε ότι μόλις πέρυσι προστέθηκαν τα DM στο πρόγραμμα περιήγησης.

Τέλος, έρχονται ακόμη κάποια δευτερεύοντα χαρακτηριστικά αυτήν την βδομάδα. Αύριο το Instagram θα ξεκινήσει να δοκιμάζει έναν νέο τρόπο δημιουργίας εράνων στις αναρτήσεις, ο οποίος θα είναι προσβάσιμος αφού πατήσετε το κουμπί “+” στην επάνω δεξιά γωνία του περιβάλλοντος εργασίας. Υπάρχουν επίσης δύο δυνατότητες με επίκεντρο την μουσική που έρχονται στα Reels την Πέμπτη. Το Superbeat προσθέτει εφέ σε ένα βίντεο στο ρυθμό ενός τραγουδιού, ενώ οι δυναμικοι και τρισδιάστατοι στίχοι προσφέρουν έναν πιο ενδιαφέροντα τρόπο για την εμφάνιση των στίχων τραγουδιών κατά την διάρκεια ενός βίντεο.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Facebook Google Instagram

Google, Apple, Facebook, Twitter και TikTok υποχρεούνται να ανοίξουν γραφεία στη Ρωσία

13 ξένες εταιρειών τεχνολογίας πληροφόρησης (IT) που διαθέτουν 22 πηγές ενημέρωσης και οι οποίες πρέπει να ανοίξουν γραφεία αντιπροσώπευσης στη Ρωσία, βάσει του νέου νόμου, από την 1η Ιανουαρίου 2022.

Internet Facebook Instagram

To 2023 γίνονται κρυπτογραφημένα τα μηνύματα σε Facebook και Instagram

Η Meta ανακοίνωσε ότι η δυνατότητα της κρυπτογραφημένης επικοινωνίας στην άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων σε Facebook και Instagram θα καθυστερήσει λίγο.

Internet Instagram

Instagram: Θα ζητάει video selfies κατά την εγγραφή για να αποτρέψει τα bot accounts

Σε μια κίνηση που στόχο έχει να καταπολεμήσει τους ψεύτικους λογαριασμούς και τα ανεπιθύμητα μηνύματα προχωράει το Instagram.

Software Instagram TikTok

Το Instagram Reels δημιουργεί μια δική του ρομποτική φωνή όπως αυτή του TikTok

Το Instagram Reels είναι η πλατφόρμα βίντεο σύντομης μορφής του Instagram, παρόμοια με το Snapchat Spotlight και το YouTube Shorts.