SpaceX: Πόσο θα κοστίζει το εισιτήριο για το ταξίδι στον Άρη;

SpaceX, SpaceX: Πόσο θα κοστίζει το εισιτήριο για το ταξίδι στον Άρη;

Για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στον Άρη, ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν να αποταμιεύουν για το απαιτούμενο εισιτήριο. Μπορεί ο πύραυλος της SpaceX που θα πραγματοποιήσει το ταξίδι να μην είναι ακόμα έτοιμος αλλά ο Elon Musk ξεκίνησε να κάνει εικασίες για… το κόστος της μετακίνησης.

Σε ένα tweet του την Κυριακή, ο Elon Musk δήλωσε πως το ταξίδι στον κόκκινο πλανήτη στο μέλλον θα κοστίζει λιγότερο από 500.000 δολάρια και ίσως αγγίξει και την τιμή των 100.000 δολαρίων. Ακόμα, ο Musk πιστεύει πως οι περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν τη δυνατότητα να πουλήσουν το σπίτι τους στη Γη και να μετακομίσουν στον Άρη εάν το επιθυμούν.

Το πιο σημαντικό μέρος του tweet, όμως, είναι πως το εισιτήριο της επιστροφής πίσω στη Γη θα είναι εντελώς δωρεάν για όσους το μετανιώσουν και πιστεύουν πως η ζωή στον πλανήτη Άρη δεν είναι αρκετά ενδιαφέρουσα γι’ αυτούς.

Όσο για τον πύραυλο που θα χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρει ανθρώπους στον Άρη, έχει ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζεται. Η SpaceX έχει δοκιμάζει ένα πρωτότυπο και με τον προωθητήρα που θα τροφοδοτεί τον πύραυλο αυτό.

Πριν πραγματοποιηθεί το ταξίδι στον Άρη, η εταιρία σχεδιάζει να κανει καποια δοκιμαστικά ταξίδια με το συγκεκριμένο πύραυλο το 2023. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί οτι στα πρώτα αυτα ταξίδια ο πύραυλος θα επανδρωθεί με απλούς πολίτες και όχι με εξειδικευμένο πλήρωμα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Καλά αυτός πουλάει “τρέλα” σε τέτοιο βαθμό που κάνει τους άλλους να τον πιστέψουν κιόλας… Μου τα “ρίχνει” τον παραδέχομαι!!! 😂😂😂😂😂😂😂!!!

Nassos

Σε δέκα χρωνια από σήμερα θα πηγαινοέρχονται στον Άρη σε 2 μέρες.400.000 σε 50 ωρες περίπου .
Μεχρι τοτε λογικά θα εχουνε βγάλει και δανειοδοτήσεις ειδικά για να το εισιτήριο ταξιδιού στον Άρη οι οποίες θα ξεπληρώνονται δουλεύοντας στον κόκκινο πλανητη.πχ χτίζοντας η συντηρώντας θερμοκήπια,πολυκατοικίες,αυτοκίνητα,πάρκα,διαφορά τέτοια!αν γίνει έτσι θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να παει σε 50 χρόνια.

Vendetta

Κουλ.εδώ δεν έχουμε δει ακόμα τα οικόπεδα που αγοράσαμε στη Σελήνη…έχει ακόμα ο Άρης…αλλά το ξέχασα…η Σελήνη είναι διαστημόπλαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΥΓ: εσένα σκέφτεται κάθε μέρα ο Elon Musk κακομοίρη

ΚώσταςD.

Α “καλααααά”… 😂😂😂😂😂😂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.

Internet IoT SpaceX

SpaceX: Η δορυφορική υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας της Starlink έρχεται το 2024

Ο ιστότοπος της Starlink μας ενημερώνει για τα σχέδιά της για μια υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας που παρέχεται μέσω δορυφόρου.

Internet Elon Musk featured SpaceX

Starlink: Το δορυφορικό ίντερνετ δεν αφορά ακόμα τους Έλληνες

Το δορυφορικό ίντερνετ της Starlink, το οποίο ανήκει στο SpaceX και έχει επικεφαλής τον Elon Musk, φαίνεται πως δεν ενδιαφέρει τους Έλληνες.

Internet Elon Musk SpaceX Tesla

Ο Alex Gibney ετοιμάζει ντοκιμαντέρ με θέμα τον Elon Musk

O σκηνοθέτη Alex Gibney, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το “Steve Jobs: The Man in the Machine, Zero Days” ετοιμάζει ένα αυστηρό πορτρέτο του Elon Musk.