Macbook Air, Θήκες και καλύμματα

Είναι πραγματικά άξιο αναφοράς πως η Apple καταφέρνει να δημιουργεί κάθε φορά μία νέα αγορά με αξεσουάρ, με κάθε νέο προϊόν που κυκλοφορεί στην αγορά. Είναι σαν να υπάρχει μια ολόκληρη “βιομηχανία” που πιάνει δουλειά μετά από κάθε ανακοίνωση νέου gadget από την Apple. Ξέρω, θα με αποκαλέσετε “Apple fanboy”, αλλά κακά τα ψέματα αυτό δε συμβαίνει με κάθε νέο μοντέλο iPhone εδώ και 4 χρόνια;

Πόσo μάλλον με τα ipod που κυκλοφορούν περισσότερο καιρό. Φυσικά με τα iPad και iPad 2 το ίδιο συνέβη και συνεχίζει να συμβαίνει. Θήκες, καλύμματα, γραφίδες, dock stations, ηχεία και ένα σωρό άλλα αξεσουάρ. Κάποια χρήσιμα, κάποια απλά για το φαίνεσθαι και άλλα ακόμα αναρωτιόμαστε τι είχαν στο μυαλό τους αυτοί που τα κατασκεύασαν.

Το νέο Macbook Air που πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε η Apple δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Βασικός λόγος ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός του, που προσφέρει πολύ αξιόλογη φορητότητα. Ήδη πέρα από τσάντες μεταφοράς κυκλοφόρησαν και αρκετές θήκες και “φάκελοι” μεταφοράς. Πολλές μάλιστα μοιάζουν αρκετά με αυτές που κυκλοφορούν για τo iPad.

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε μερικές να πείτε τη γνώμη σας ή ακόμη καλύτερα και να διαλέξετε.





Πηγή

Marios1508

Επεξεργάστηκε την 20 Αυγούστου 2011 11:55

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.