Packard Bell, iPower GX και dot

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση μιας νέας σειράς προϊόντων, που περιλαμβάνει το νέο notebook iPower GX ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις του gaming, τη νέα σειρά notebook Limited Edition 2008, το πρώτο netbook για καταναλωτές, οθόνες ευρείας θέασης και δύο φορητούς σκληρούς δίσκους. Παρά τα διαφορετικά και πλούσια χαρακτηριστικά τους, όλα τα προϊόντα αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της Packard Bell για εκλεπτυσμένο σχεδιασμό.

Gaming
Φέτος, η Packard Bell έχει ανανεώσει την δέσμευσή της στην αγορά ηλεκτρονικών παιχνιδιών με το λανσάρισμα του iPower GX, του πρώτου notebook για τους λάτρεις του gaming, καθώς επίσης και της νέας γενιάς του επιτραπέζιου iPower X 2.0, το οποίο παρουσιάστηκε στο κοινό στο Paris Gaming Show, τον Ιούλιο. Το iPower GX θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Ενισχυμένη φορητότητα
Η ευρεία χρήση notebook για καθημερινές εργασίες δημιουργεί μια νέα αγορά για notebook με ενισχυμένες δυνατότητες φορητότητας, που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σημεία και καταστάσεις που άλλα notebook δεν μπορούν. Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο η Packard Bell έχει σχεδιάσει το πρώτο “netbook” αποκλειστικά για καταναλωτές. Το Packard Bell dot αποτελεί τον ιδανικό συμπληρωματικό υπολογιστή για όλη την οικογένεια. Αρκετά λεπτό και ελαφρύ για να χωράει ακόμα και σε μία τσάντα ώμου, είναι ιδανικό για μια πληθώρα κοινών ψηφιακών δραστηριοτήτων, όπως η επίσκεψη στο e-mail σας ενώ βρίσκεστε σε μια καφετέρια, η πληκτρολόγηση σημειώσεων σε ένα συνέδριο ή ακόμα και για να τσεκάρετε τα δρομολόγια του τρένου ενώ βρίσκεστε στην αποβάθρα αναχωρήσεων.

TechblogTV, Packard Bell event

Επεξεργάστηκε την 6 Μαρτίου 2009 2:06

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.