Samsung Notebook Odyssey: Νέο gaming laptop με GeForce RTX 2080 GPU και 15.6’’ οθόνη (144Hz) [CES 2019]

Notebook Odyssey, Samsung Notebook Odyssey: Νέο gaming laptop με GeForce RTX 2080 GPU και 15.6’’ οθόνη (144Hz) [CES 2019]
Η Samsung στα πλαίσια της CES 2019 ανακοίνωσε το νεότερο Notebook Odyssey με μειωμένα bezels, ιδιαίτερη σχεδιαστική προσέγγιση, 15.6’’οθόνη και NVIDIA GeForce RTX 2080 GPU.
Το ανανεωμένο gaming laptop της κορεάτικης εταιρείας έρχεται βελτιωμένο στα σημεία με επεξεργαστή Intel 8th generation hexa-core i7, τη νέα κάρτα γραφικών GeForce RTX 2080 της NVIDIA, 16GB μνήμη RAM, 256GB SSD ή 1TB HDD αποθηκευτικό χώρο και επανασχεδιασμένο σύστημα ψύξης Jet Blade με 83 περσίδες και πενταπλό αγωγό θερμότητας. Ενώ σε ό,τι αφορά την εξωτερική του σχεδίαση σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητος ο μεντεσές συναρμογής στο κέντρο.
Το νέο μοντέλο μέσω του Odyssey Mode προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να αποθηκεύει gaming settings με διαφορετικά προφίλ για διάφορες κατηγορίες παιχνιδιών. Ταυτόχρονα, το Beast Mode βελτιστοποιεί την απόδοση του μηχανήματος ανάλογα με το εκάστοτε ανοιχτό πρόγραμμα.
Σε ό,τι αφορά τη Full HD οθόνη του διαγώνιο 15.6 ιντσών έρχεται με ρυθμό ανανέωσης 144Hz και υποστηρίζει την τεχνολογία G-Sync. Τέλος, το κορεάτικο gaming laptop είναι εξολισμένα με στερεοφωνικά ηχεία και Dolby Atmos.
Το Samsung Notebook Odyssey θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του 2019 σε τιμή που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.
Notebook Odyssey, Samsung Notebook Odyssey: Νέο gaming laptop με GeForce RTX 2080 GPU και 15.6’’ οθόνη (144Hz) [CES 2019]
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.