ASUS, Πρώτη σε αξιοπιστία σύμφωνα με έρευνα της RESCUECOM

H ASUS είναι πλέον ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης και στην αξιοπιστία, σύμφωνα με τη τελευταία έκθεση Computer Reliability Report της RESCUECOM (η οποία δημοσιεύθηκε στις 24 Μαρτίου 2009). Η RESCUECOM προχώρησε στην αξιολόγηση των κορυφαίων κατασκευαστών ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο, με βάση των αριθμό των κλήσεων στο κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης που διαθέτει και το μερίδιο αγοράς της κάθε εταιρείας.

Ο αριθμός των κλήσεων από κατόχους των προϊόντων της ASUS που ζητούσαν βοήθεια, ήταν μικρός και η διαφορά με τον ανταγωνισμό ήταν σημαντική. Το αποτέλεσμα ήταν η ASUS να αναδειχθεί στην πρώτη θέση.

Η ASUS, συγκεντρώνοντας 927 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία, αποτέλεσμα που αποτελεί ρεκόρ για την RESCUECOM, κατέκτησε επιτυχώς την κορυφή του σχετικού πίνακα και έτσι η RESCUECOM χαρακτήρισε την ASUS ως «το νέο ηγέτη στους αξιόπιστους προσωπικούς υπολογιστές».

Ο Θεόδωρος Φαράζογλου, εκπρόσωπος της ASUS στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά: «Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να δημιουργούμε πρωτοποριακή τεχνολογία με προϊόντα τα οποία είναι καινοτόμα και αξιόπιστα τα οποία έχουν απήχηση στους πελάτες μας. Η έκθεση της RESCUECOM επιβραβεύει την αφοσίωση της ASUS στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση και το σεβασμό προς τον καταναλωτή».

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.