Παρασκευή
15/05/2009

ASUS, Πρώτη σε αξιοπιστία σύμφωνα με έρευνα της RESCUECOM

H ASUS είναι πλέον ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης και στην αξιοπιστία, σύμφωνα με τη τελευταία έκθεση Computer Reliability Report της RESCUECOM (η οποία δημοσιεύθηκε στις 24 Μαρτίου 2009). Η RESCUECOM προχώρησε στην αξιολόγηση των κορυφαίων κατασκευαστών ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο, με βάση των αριθμό των κλήσεων στο κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης που διαθέτει και το μερίδιο αγοράς της κάθε εταιρείας.

asus rescuecom report

Ο αριθμός των κλήσεων από κατόχους των προϊόντων της ASUS που ζητούσαν βοήθεια, ήταν μικρός και η διαφορά με τον ανταγωνισμό ήταν σημαντική. Το αποτέλεσμα ήταν η ASUS να αναδειχθεί στην πρώτη θέση.

Η ASUS, συγκεντρώνοντας 927 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία, αποτέλεσμα που αποτελεί ρεκόρ για την RESCUECOM, κατέκτησε επιτυχώς την κορυφή του σχετικού πίνακα και έτσι η RESCUECOM χαρακτήρισε την ASUS ως «το νέο ηγέτη στους αξιόπιστους προσωπικούς υπολογιστές».

Ο Θεόδωρος Φαράζογλου, εκπρόσωπος της ASUS στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά: «Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να δημιουργούμε πρωτοποριακή τεχνολογία με προϊόντα τα οποία είναι καινοτόμα και αξιόπιστα τα οποία έχουν απήχηση στους πελάτες μας. Η έκθεση της RESCUECOM επιβραβεύει την αφοσίωση της ASUS στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση και το σεβασμό προς τον καταναλωτή».

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.