ATI Radeon E4690 MXM, Για blazing-fast γραφικά

Η AMD παρουσίασε την ATI Radeon E4690 Mobile PCI Express module (MXM) για γραφικά υψηλής έντασης ενσωματωμένων συστημάτων (embedded systems). Η ATI Radeon E4690 MXM προορίζεται για ενσωματωμένες εφαρμογές όπως ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης, αναγνώριση εικόνας, επεξεργασία σήματος και επιτήρηση, ηλεκτρονικά παιχνίδια και παιχνίδια για καζίνο, ιατρική απεικόνιση και αρκετά άλλα.


       
– Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ATI Radeon E4690 MXM είναι η ενσωματωμένη μνήμη GDDR3 512ΜΒ, ο shader επεξεργαστής, ένα περιεκτικό σύνολο με ενδείξεις επιλογών και ρυθμιζόμενο σύστημα ρολογιού για αυστηρές απαιτήσεις στις επιδόσεις.
– Ως το μόνο ενσωματωμένο chip γραφικών που υποστηρίζει το Microsoft DirectX 10.1 και το AMD’s Unified Video Decoder 2 (UVD 2), η ATI Radeon E4690 MXM δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα στους πελάτες της AMD, εφόσον προσφέρει σημαντική υποστήριξη στα γραφικά που συνδέονται με υψηλής ποιότητας video playback.
– Ενσωματώνοντας την ATI PowerPlay intelligent power management technology, η ATI Radeon E4690 MXM είναι σχεδιασμένη ώστε να βελτιστοποιήσει την κατανάλωση ενέργειας και επιτρέπει την εξαιρετική απόδοση ανά Watt για τις power sensitive ενσωματωμένες εφαρμογές.
– Υποστηριζόμενο από τεχνολογία ATI Stream, η ATI Radeon E4690 MXM μπορεί να αντικαταστήσει πολλά συστήματα hardware (όπως FPGAs, DSPs κ.α.) βοηθώντας να μειώσει τη συνολική δύναμη, το μέγεθος και το κόστος των συστημάτων.

Επεξεργάστηκε την 1 Φεβρουαρίου 2010 19:43

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.