Techblog, Διαφημιστική καταχώρηση σε περιοδικό

Συνεχίζουμε δυναμικά την διαφημιστική μας παρουσία σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, σε εκθέσεις και μεγάλα events της Ελλάδας. Το Techblog, το ελληνικό blog για τις νέες τεχνολογίες έχει αποκτήσει ένα πολυπληθές φανατικό κοινό που ξέρει τι θέλει και επιζητά το καλύτερο. Θέλοντας να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο αυτή την μεγάλη τεχνολογική κοινότητα και να μεγαλώσουμε την παρέα μας, βάλαμε διαφήμιση στο περιοδικό Digital Satellite TV.

Στο δεύτερο τεύχος του περιοδικού Digital Satellite TV του συναδέλφου και φίλου Αργύρη Νομικού (δεν σου εύχομαι καλή επιτυχία man, την έχεις!), φιλοξενείται διαφήμιση του Techblog με το νέο μότο που έχουν και τα flyer μας, Ενημερώσου – Σχολίασε – Διασκέδασε. Το Techblog ήταν το πρώτο ελληνικό blog που έβαλε διαφήμιση σε περιοδικό αποδεικνύοντας την αγάπη των δημιουργών του για ένα καλύτερο ελληνικό ίντερνετ και την δυναμική που έχουν πλέον σήμερα τα Νέα Μέσα.

Μετά και την παρουσία μας ως Υποστηρικτές του event Athens Digital Week, το Techblog θα βρίσκεται με δικό του περίπτερο για δεύτερη συνεχή χρονιά και στην μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας dte digital-technology expo 2008. Σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες…

Επεξεργάστηκε την 30 Οκτωβρίου 2008 3:01

Σχόλια

  • AΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕε
    ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
    ΤΕΛΕΙΑ ΡΕ...ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ:)
    ΤΑ ΣΠΑΣ!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.