Οδηγός Αγοράς | Δορυφορικής & Ψηφιακής TV

Κυκλοφόρησε σε όλα τα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου, ο Οδηγός Αγοράς Δορυφορικής & Ψηφιακής TV, που αποτελεί ετήσια έκδοση του περιοδικού Δορυφορικά Νέα. Πρόκειται για άλλη μία καινοτομία των Δορυφορικών Νέων, αφού αποτελεί τον πρώτο Οδηγό στο χώρο της Δορυφορικής TV, που κυκλοφορεί στη χώρα μας. Με 400 σελίδες ύλης και CD, ο Οδηγός φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για τον καταναλωτή και τον τεχνικό, αφού χαρτογραφεί όχι μόνο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στην αγορά της δορυφορικής TV, αλλά και τις αντιπροσωπείες και τα καταστήματα λιανικής.

Στον Οδηγό, θα βρείτε κατηγοριοποιημένα περισσότερα από 3.000 προϊόντα και υπηρεσίες για την ψηφιακή TV, όπως δέκτες, κάτοπτρα, LNB, συνδρομητικές κάρτες, πεδιόμετρα, επίγειες κεραίες, παρελκόμενα κ.ά. Επίσης, θα βρείτε και ένα CD, το οποίο περιέχει διάφορα χρήσιμα προγράμματα (όπως το πρόγραμμα υπολογισμού των γωνιών λήψης), links, footprints δορυφόρων κ.ά., καθώς και κάποια άρθρα – οδηγούς για δέκτες Linux, εγκαταστάσεις, προγραμματισμούς – αναβαθμίσεις, άρθρα για αρχάριους κ.λπ.

Ο σκοπός του Οδηγού δεν είναι άλλος, από το να φέρει σε επαφή όλους εσάς, με τα προϊόντα της αγοράς, καθώς και με τους αντιπροσώπους τους, τους ξένους οίκους που τα κατασκευάζουν, αλλά και με τα καταστήματα πώλησης, από όπου μπορείτε να τα προμηθευτείτε. Ο Οδηγός Αγοράς είναι μια δουλειά 5-6 μηνών, στην οποία καταθέσαμε όλη την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τα Δορυφορικά Νέα, αλλά και τη γενικότερη ενασχόλησή μας με τη δορυφορική TV. Έτσι, σε αντίθεση με Οδηγούς από άλλους χώρους, ο Οδηγός Αγοράς των Δορυφορικών Νέων παρέχει πληροφορίες για τις συσκευές και τα μηχανήματα, που αποκομίστηκαν από τα σχετικά τεστ που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Επεξεργάστηκε την 21 Φεβρουαρίου 2008 17:34

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.