dte Digital Technology Expo 2010, 16-18 Απριλίου στο Helexpo Palace

Μετά από την περσινή παύση, η μοναδική(!) έκθεση τεχνολογίας που πραγματοποιείται στη χώρα μας, η dte Digital Technology Expo θα ανοίξει φέτος τις πύλες τις 16 με 18 Απριλίου στο στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO PALACE στο Μαρούσι. Αφήνοντας πίσω το παρελθόν, η φετινή dte αλλάζει ημερομηνία διεξαγωγής (Άνοιξη από Φθινόπωρο) και ευελπιστεί να συγκεντρώσει εταιρείες και κοινό για ένα μεγάλο πάρτι τεχνολογίας.

Είναι αλήθεια ότι τις δύο τελευταίες χρονιές 2007 και 2008, οι επισκέπτες απογοητεύτηκαν από την απουσία μεγάλων εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών. Μέσα σε λίγα λεπτά διάσχιζες με άνεση τους διαδρόμους της έκθεσης χωρίς να σου μένει κάτι. Φέτος οι διοργανωτές υπόσχονται καλύτερο στήσιμο των περιπτέρων και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις με θέματα τεχνολογίας και ίντερνετ.

Είναι κρίμα για τους Έλληνες fans της τεχνολογίας να μην έχουμε μια μεγάλη ετήσια έκθεση με υπηρεσίες και συσκευές τεχνολογίας. Μία έχουμε, την dte και οι ελληνικές αντιπροσωπείες θα πρέπει να την στηρίξουν για να χαρούμε όλοι μαζί, να αγγίξουμε και να ζήσουμε στον παλμό των εξελίξεων.

Το Techblog στηρίζει την dte και θα έχει και φέτος το δικό του booth στο χώρο της έκθεσης. Η θεματολογία του περιπτέρου μας θα είναι το 3D. Θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε συσκευές αναπαραγωγής και απεικόνισης 3D τηλεόρασης και gaming. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα για τέτοια προϊόντα, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Από κινητά πάντως θα έχουμε πολύ πράμα! :p
Δείτε το booth μας τις προηγούμενες χρονιές: 2008 και 2007.

Επεξεργάστηκε την 25 Ιανουαρίου 2010 21:44

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.