Energizer | Τεχνολογία LED και στο camping

Σας αρέσει το καλοκαίρι να είστε κοντά στη φύση και να κάνετε camping; Ή ακόμα και αν προτιμάτε την άνεση ενός ξενοδοχείου, σας αρέσει να κάθεστε το βράδυ στην παραλία με την παρέα ή την οικογένειά σας; Η Energizer, δημιούργησε για εσάς μια έξυπνη λύση για τα καλοκαιρινά σας βράδια, ένα φακό με τρία LED ειδικά για το camping και τις απαιτήσεις που έχει η ζωή κοντά στη φύση.

O φακός Energizer Camping διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που θα τον κάνουν αμέσως απαραίτητο στοιχείο των καλοκαιρινών αποσκευών σας: Λαμπτήρες Krypton με 70% περισσότερο φως από τους συμβατικούς, 3 λυχνίες LED που φωτίζουν στο απόλυτο σκοτάδι και περιστρεφόμενο χερούλι για να τον μεταφέρετε εύκολα οποιαδήποτε στιγμή. Τα πλεονεκτήματά του όμως δεν σταματούν εδώ: είναι άθραυστος και αδιάβροχος, φτιαγμένος για όλες τις συνθήκες που μπορεί να αντιμετωπίσετε στις διακοπές σας.

Αν υποθέσουμε ότι ξενυχτάτε κάθε βράδυ με την παρέα σας και καλή μουσική πλάι στη θάλασσα και περνάτε 6 ώρες συντροφιά με το φακό Energizer Camping, τότε θα σας καλύψει για περίπου…33 ημέρες διακοπών! Η κατανάλωση του φακού Energizer Camping είναι ιδιαίτερα χαμηλή αφού μόλις με 4 αλκαλικές μπαταρίες Energizer μεγέθους D θα είναι κοντά σας για περίπου 200 ώρες. Η συσκευασία του φακού Energizer Camping περιέχει τέσσερις αλκαλικές μπαταρίες Energizer.

Μακάρι να είχε κυκλοφορήσει όταν έκανα camping στην Ελαφόνησο!!!

Επεξεργάστηκε την 3 Ιουνίου 2008 15:37

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.