Kingston Technology, Συμμετέχει στην πρωτοβουλία των στρατηγικών συμμάχων της VMware

Η Kingston Technology, η Νο 1 ανεξάρτητη εταιρεία προϊόντων μνήμης στον κόσμο, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην Πρωτοβουλία των Στρατηγικών Συμμάχων της VMware. Η Kingston, για αυτήν τη συνεργασία, εξασφαλίζει έκπτωση στους διανομείς που επιλέγουν και εμπιστεύονται τις λύσεις της VMware. Επίσης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, θα δημιουργήσει καινοτόμα υποστηρικτικά εργαλεία, όπως διαδικτυακά σεμινάρια, στα οποία θα αναπτύσσονται τα οφέλη της τεχνολογίας virtualisation της VMware σε συνδυασμό με τα προϊόντα μνήμης της Kingston.

Επιπλέον της έκπτωσης που θα δίνεται στις επώνυμες μνήμες server της Kingston, η Πρωτοβουλία των Στρατηγικών Συμμάχων της VMware περιλαμβάνει ένα δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για την εξυπηρέτηση του καταναλωτή και εργαλεία εκπαίδευσης που ενισχύουν τις πωλήσεις και τις στρατηγικές marketing, τα οποία είναι διαθέσιμα ανεξαρτήτως του επιπέδου συνεργασίας και για την συμμετοχή σε αυτά δεν απαιτούνται ειδικά προγράμματα ή συμπλήρωση φόρμας συμμετοχής. Για σχετικές πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kingston.com/VMAA.

Οι μνήμες για servers της Kingston συνοδεύονται από εγγύηση εφόρου ζωής, δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7 και το πρόγραμμα service KingstonCare, το οποίο παρέχει ανταλλακτικά με επιτόπου παράδοση, αποζημίωση service, RMA in advance και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την ελαχιστοποίηση του downtime του server.

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 12:13

Σχόλια

  • Σπουδαία συνεργασία από την κορυφαία εταιρία στις μνήμες!
    Το virtualization χρειάζεται περισσότερη μνήμη και τι καλύτερο
    από την Kingston?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.