Media Markt | Επιστρέφει χρήματα αν πάρουμε το EURO

Η Media Markt συμμετέχει στον ποδοσφαιρικό πυρετό, ανακοινώνοντας την επιστροφή της χρηματικής αξίας της αγοράς οποιασδήποτε τηλεόρασης, στην περίπτωση που η Ελλάδα κατακτήσει την πρώτη θέση στο EURO 2008. Η μοναδική αυτή προσφορά αφορά στις συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν εντός της χρονικής περιόδου από 2 έως 7 Ιουνίου.

Οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς αυτής απολαμβάνοντας τις νίκες της Ελλάδας από τις καινούργιες τους τηλεοράσεις. Για την απόκτησή τους αρκεί να επισκεφτούν οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας και να διαλέξουν την τηλεόραση της αρεσκείας τους μέσα από τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων.

Για την επιστροφή των χρημάτων απαραίτητη θα είναι η προσκόμιση του νόμιμου παραστατικού πώλησης στο ταμείο του καταστήματος στο οποίο και πραγματοποιήθηκε η αγορά. Η αξία αγοράς, σύμφωνα με το νόμιμο παραστατικό, θα επιστρέφεται σε μετρητά από το πρωί της επόμενης ημέρας του τελικού αγώνα, ο οποίος και θα αναδείξει τον νικητή του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για το 2008.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.