Νέα WIND Καρτοκινητή

Εστιάζοντας στην απλότητα και την οικονομία, η WIND δημιούργησε την νέα WIND Καρτοκινητή που απευθύνεται σε όσους επιλέγουν καρτοκινητή και δίνουν πάνω από 20 ευρώ/ μήνα για να πληρώνουν λιγότερα. Οι συνδρομητές της νέας WIND Καρτοκινητής μιλάνε όλο το μήνα αλλά πληρώνουν μόνο τον μισό, αφού κάθε φορά, τα χρήματα που ανανεώνουν τις πρώτες 15 ημέρες του μήνα, τα παίρνουν αυτόματα πίσω στις 16, για να μιλάνε δωρεάν όλο τον υπόλοιπο μήνα.

Αν πχ. ο συνδρομητής της WIND Καρτοκινητής ανανεώσει με 20 ευρώ τον χρόνο ομιλίας του μέσα στο πρώτο 15ήμερο, αυτόματα, στις 16 του μήνα, η WIND θα του επιστρέψει άλλα 20 ευρώ για να επικοινωνεί εντελώς δωρεάν μέχρι το τέλος του. Αν η αξία της ανανέωσης στο πρώτο 15ήμερο είναι 30€, τότε στις 16 του μήνα, η WIND Καρτοκινητή θα του επιστρέψει άλλα 30€ για την επικοινωνία του, κ.ο.κ.

Παράλληλα, οι συνδρομητές της νέας καρτοκινητής WIND μπορούν να έχουν 1.000 δωρεάν λεπτά προς 3 αριθμούς WIND ή Q με μόνο 1 ευρώ/ αριθμό. Οι επιλεγμένοι αριθμοί μπορεί να είναι συνδρομητές συμβολαίου ή καρτοκινητής χωρίς περιορισμό.

Το πακέτο σύνδεσης της WIND Καρτοκινητής πωλείται στην τιμή των 5 ευρώ και περιλαμβάνει συνολικό αρχικό χρόνο ομιλίας 5 ευρώ. Η ανανέωση του χρόνου ομιλίας, πραγματοποιείται με κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας καρτοκινητής τηλεφωνίας WIND, οι οποίες διατίθενται μέσω του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα και ηλεκτρονικά από τα 400 καταστήματα WIND.

Επεξεργάστηκε την 26 Ιανουαρίου 2010 17:01

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.