Η Nokia κοντά στους πυρόπληκτους

Η πρωτόγνωρη καταστροφή που βίωσε η χώρα μας άφησε στο πέρασμα της δεκάδες θύματα, χιλιάδες άστεγους, ερημωμένα χωριά, και ένα οικοσύστημα που επλήγη ανεπανόρθωτα. Οι περιοχές στις οποίες σημειώθηκαν οι πιο σημαντικές καταστροφές ήταν η Πελοπόννησος και η Εύβοια. Η Nokia, η Nokia Siemens Networks και η Alpha Copy, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς τους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για την ανακούφιση και ανασυγκρότηση των πληγεισών περιοχών, η Nokia, η Nokia Siemens Networks και η Alpha Copy με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αναλαμβάνουν την ανέγερση πλήρως εξοπλισμένου διθέσιου νηπιαγωγείου στην πόλη της Ζαχάρως, στο νομό Ηλείας. Το σχολείο θα ανεγερθεί σε δημοτικό οικόπεδο και θα περιλαμβάνει δύο αίθουσες διδασκαλίας και τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους.

Με αυτήν την πρωτοβουλία η Nokia, η Nokia Siemens Networks και η Alpha Copy επιθυμούν να συμβάλλουν έμπρακτα στη μεγάλη εθνική προσπάθεια που γίνεται για την υποστήριξη όλων εκείνων που δοκιμάζονται από τις ανείπωτες καταστροφές. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε από τη Nokia η αναστολή όλων των προγραμματισμένων χορηγιών για το έτος 2007-2008.

Επεξεργάστηκε την 16 Μαρτίου 2008 18:59

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.