Νιώστε τον παλμό με το OT-C701 της Alcatel

Η Alcatel παρουσιάζει το OT-C701, ένα clamshell μουσικό τηλέφωνο, η νεώτερη προσθήκη στη συλλογή 2007. Με ένα αρμονικό και μοντέρνο εξωτερικό design, το ΟΤ-C701 είναι τέλειο για εκείνους που υιοθετούν έναν έντονο τρόπο ζωής. Διατίθεται σε τρία «soft touch» χρώματα: το κλασικό μαύρο, το σκονισμένο μπλε ή το εντυπωσιακό πορτοκαλί.

Ο συνδυασμός όμορφου σχεδίου και πρακτικότητας στο OT-C701 επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τη μουσική εν κινήσει. Τα πλήκτρα που βρίσκονται στη πρόσοψη του τηλεφώνου επιτρέπουν τη διαχείριση των μουσικών αρχείων, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει το flip του τηλεφώνου. Οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση στο αγαπημένο τραγούδι τους με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να απαιτείται αναζήτηση του μενού. Επιπλέον, ο μπλε φωτισμός της οθόνης OLED κάνει τη πλοήγηση απλή και εύκολη.

Εκτός από μια ευχάριστη αρμονική εμπειρία, το OT-C701 διαθέτει VGA κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο. Με ενσωματωμένο Video Player και Recorder, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν διάφορες εμπειρίες πολυμέσων, όπως την ανεκτίμητη λειτουργία webcam, που συνδέεται για να κάνει την επικοινωνία σας ευκολότερη από ποτέ.

Παρακολουθήστε βίντεο με ζωντανή παρουσίαση του OT-C701 στο techblogTV.

Δείτε επίσης: OT-E101 και OT-E100.

Επεξεργάστηκε την 16 Μαρτίου 2008 18:47

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.