Public | Nέες υπηρεσίες σήμερα και στόχος τα 20 καταστήματα μέχρι το 2012

Επτά μήνες από την έναρξη λειτουργίας της ναυαρχίδας των καταστημάτων Public στο Σύνταγμα και με σταθερό προσανατολισμό την διεύρυνση της αγοράς στις επιμέρους κατηγορίες της τεχνολογίας, του βιβλίου, της μουσικής και των ταινιών, η αλυσίδα προχωρά παράλληλα στη δημιουργία υπηρεσιών που προσθέτουν αξία στις σχέσεις τις με τους πελάτες της.

Συγκεκριμένα την πολύ επιτυχημένη συνεργασία με τον Τουριστικό οργανισμό Travel Plan για την προσφορά ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών πακέτων ακολουθεί η εισαγωγή 2 νέων υπηρεσιών:

Υπηρεσία Ticketing πολιτιστικών θεαμάτων
Η υπηρεσία ticketing σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους οπαδούς των πολιτιστικών εκδηλώσεων εύκολη πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα θεαμάτων. Μέσω της συνεργασίας τους με σημαντικά Θέατρα, με γνωστούς φορείς διοργάνωσης θεαμάτων, αλλά και με επιλεγμένες εταιρίες παραγωγής, τα Public προσφέρουν στο κοινό εισιτήρια για Θεατρικές Σκηνές, Διεθνείς Παραστάσεις και Συναυλίες ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών που επισκέπτονται τη χώρα μας. Ο επισκέπτης του καταστήματος μπορεί να ενημερωθεί για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης του και να κάνει κράτηση των εισιτηρίων του.

Υπηρεσία Τηλεφωνικής Παραγγελίας
Παράλληλα, μέσω ενός καλά οργανωμένου συστήματος η αλυσίδα Public εστιάζει ακόμη περισσότερο στην άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση του κοινού εισάγοντας τη διαδικασία των τηλεφωνικών παραγγελιών με δωρεάν αποστολή στον τόπο που θα υποδείξει ο πελάτης για αγορές άνω των 60 ευρώ (για την Αττική) και άνω των 75 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα (τηλ. 210-3246210). Όλα γίνονται πιο εύκολα με ένα απλό τηλεφώνημα, κατά το οποίο δίδεται η παραγγελία και στη συνέχεια ο καταναλωτής λαμβάνει στο σπίτι του το προϊόν της επιλογής του. Η νέα αυτή υπηρεσία στόχο έχει τη διευκόλυνση μεγάλου μέρους του κοινού το όποιο περιορίζεται χρονικά στις αγορές του.

Επεξεργάστηκε την 3 Ιουλίου 2008 9:28

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.