Samsung Galaxy R, Με Super Clear LCD 4.2 ιντσών και Dual Core

Samsung Galaxy R ή Galaxy Z θα ονομάζεται ένα από τα νέα μοντέλα smartphones του κορεάτη κατασκευαστή και ιεραρχικά θα βρεθεί ακριβώς πίσω από τη ναυαρχίδα Samsung Galaxy S II. Στη Σουηδία έκανε την εμφάνισή του με την κωδική ονομασία Galaxy Z και θα κοστίζει περίπου 435 ευρώ.

Δείτε εδώ το συγκριτικό πίνακα μεταξύ Samsung Galaxy S Plus και Samsung Galaxy Z/R.

Samsung Galaxy Z/R
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 2 1GHZ Dual-Core
Μνήμη RAM: 1GB (?)
3G/ HSPA
Οθόνη: 4,2 ίντσες, 800×480 pixels, SC-LCD
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, 4x zoom, video HP 720p
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία:
Διαστάσεις: 125.3×66.1×9.5 χλστ.
Βάρος: 135 γρ.

Πηγή

Σχόλια

  • Με το G-S2 να πεφτει συνεχως σε τιμη αυτο πιστευω οτι θα "φαει" τα μουτρα του. απο εσωτερικο ανταγωνισμο.
    Πρεπει να μπει σε καλυτερο price range.

  • Galaxy χωρίς super amoled οθόνη δεν πρέπει καν να λέγετε galaxy. Πέραν από την πλάκα η ποιότητα κατασκευής του φαίνεται πολύ καλή και να ξεπερνάει το sensetion.

  • @Γιώργος Στείρος Αυτό που λες είναι λάθος και το είχα γράψει και αλλού...Στο συγκεκριμένο κινητό η Samsung δεν έβαλε Super Amoled (plus) γιατί έτσι θα πέσει η αξία του Galaxy S II, και δεν το θέλει καθόλου αυτό γιατί αυτή τη στιγμή είναι η ναυαρχίδα της...Έτσι επέλεξε να βάλει μια κατώτερη οθόνη (όχι και κακή όμως!), για να δείξει την ανωτερότητα του Galaxy S II, ενώ θα έχει και ένα ακόμα κινητό, ισχυρό, που θα μπορεί και να το τιμολογήσει και σε (αρκετά) καλή τιμή, γιατί έχει πέσει η τιμή της ναυαρχίδας της...

  • σκέφτομαι να το πάρωω δώρο στη κοπέλα μου, δεικτη σαρ? πολυ σημαντικο μετα το κακο που παθαμε απο τη σονυ και το κ770.

  • θεωρώ λάθος που έχει βγάλει 600 galaxy η samsung γιατί έτσι μειώνει την αξία τους! Καλό θα ήταν έστω να έδινε άλλα ονόματα και όχι να γίνονται όλα galaxy όπως η ναυαρχίδα της! Στο τέλος θα έχει πιο πολλούς γαλαξίες και απο το σύμπαν!

  • ωραιο ειναι και πολυ ποιοτικο φαινεται...ομως ναι ρε παιδια, κι εγω προσωπικα galaxy s εχω, αλλα εχω βαρεθει να βλεπω ενα σωρο μοντελα, ολων των κατηγοριων να ονομαζονται galaxy...ουτε οι ιδιοι δεν θα τα ξεχωριζουν πια......

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.