Ειδικά σχεδιασμένο για απεικόνιση ηλεκτρονικών περιοδικών και εφημερίδωνννν, το Skiff Reader ενσωματώνει οθόνη αφής 11,5 ιντσών τεχνολογίας e-ink με ανάλυση 1200×1600 pixels (UXGA). Η εταιρεία Skiff συνεργάζεται στενά με την LG και η οθόνη του ηλεκτρονικού της βιβλίου δεν καλύπτεται από γυαλί όπως συμβαίνει με τις περισσότερες οθόνες αφής αλλά από ένα ιδιαίτερα λεπτό μεταλλικό […]
Ειδικά σχεδιασμένο για απεικόνιση ηλεκτρονικών περιοδικών και εφημερίδωνννν, το Skiff Reader ενσωματώνει οθόνη αφής 11,5 ιντσών τεχνολογίας e-ink με ανάλυση 1200×1600 pixels (UXGA). Η εταιρεία Skiff συνεργάζεται στενά με την LG και η οθόνη του ηλεκτρονικού της βιβλίου δεν καλύπτεται από γυαλί όπως συμβαίνει με τις περισσότερες οθόνες αφής αλλά από ένα ιδιαίτερα λεπτό μεταλλικό φύλλο(;!). Το Skiff Reader διαθέτει είσοδο για κάρτες SIM 3G και έχει Wi-Fi.
Πόσο λεπτό μπορεί να γίνει ένα μεταλλικό φύλλο ώστε να είναι διάφανο! δεν μπορώ να το καταλάβω, ή κάτι δεν κατάλαβα καλά; Παραθέτω το σχετικό απόσπασμα από το Δελτίο Τύπου: “Most durable e-reader › First-of-its-kind metal-foil display (eliminating the fragility of glass).”
Νομίζω δεν μπορούν να συγκριθούν αυτά τα δύο. Ένα tablet είναι ένας κανονικός υπολογιστής, το e-book όμως είναι πολύ πιο ελαφρύ και μπορείς να το κρατάς ώρες στα χέρια σου και να διαβάζεις.
Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.
Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.
Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;
Και το κοστος αυτού??? Τελικά τι συμφέρει να παρει κανείς ? Ενα e-book reader ή ενα tablet ??
Θα μπορούσατε να κανετε ενα σχετικό συγκριτικό τεστ .. 😉
Νομίζω δεν μπορούν να συγκριθούν αυτά τα δύο. Ένα tablet είναι ένας κανονικός υπολογιστής, το e-book όμως είναι πολύ πιο ελαφρύ και μπορείς να το κρατάς ώρες στα χέρια σου και να διαβάζεις.