Το περίπτερο του Techblog στην έκθεση dte 2008

Πριν από λίγο επέστρεψα από το Expo Athens, το εκθεσιακό κέντρο που θα φιλοξενήσει και φέτος την dte-digital technology expo. Το περίπτερο του Techblog βρίσκεται δίπλα σε αυτό της nova sport και απέναντι από την ΓΓΠΣ (Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων). Με τη βοήθεια του πατέρα μου αναρτήσαμε το πανό του Techblog στην πλάτη του περιπτέρου και το k-line στην πρόσοψη. Επίσης ετοιμάσαμε τα τραπέζια τα οποία και φύλαξα στον αποθηκευτικό χώρο που βρίσκεται πίσω από το περίπτερο.

Σήμερα ενημερώθηκα ότι άυριο το μεσημέρι παραλαμβάνω δυο οθόνες Asus 22 και 24 ιντσών, το EeePC 1000 και το eBox!!! Αναμένω επίσης και το φορτηγάκι της Red Bull που θα είναι υποστηρικτής μας στην έκθεση.

Τέλος να σημειώσω ότι για τις ανάγκες μας σε ίντερνετ θα χρησιμοποιήσουμε το Cosmote Internet on the Go, γιατί το εκθεσιακό κέντρο μου ζήτησε 150 ευρώ χωρίς ΦΠΑ για τρεις ημέρες ασύρματο ίντερνετ! Αν είναι δυνατόν!!!

Επεξεργάστηκε την 4 Νοεμβρίου 2008 21:34

Σχόλια

  • Ντροπή και αίσχος, αντί να έχουν δωρεάν το wifi για όλους!! Η τεχνολογία πρέπει να είναι large, ειδικά όταν βάζει τα γιορτινά της!

  • Συμφωνώ, αυτά έλεγα και πέρισυ στους διοργανωτές, αλλά το ίντερνετ το διαχειρίζεται η Expo Works. Ευτυχώς υπάρχουν και τα ξεκλείδωτα ;)

    Πότε θα περάσεις, σας έχω βγάλει και καρτελάκια Techblog! :p

  • 150 ευρώ ?!?!?!? Δε πάνε καλά! Το wi-fi κανονικά θα έπρεπε να είναι στις παροχές για κάθε εκθέτη, όπως επίσης θα έπρεπε να υπάρχει free wi-fi για τους επισκέπτες!

    Αν είναι δυνατόν, μιλάμε για έκθεση τεχνολογίας!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.