Το Techblog στην έκθεση dte 2008, Οι προετοιμασίες

Αύριο το πρωί θα επισκεφτώ το εκθεσιακό κέντρο Expo Athens στην Ανθούσα. Εκεί θα με περιμένουν τα 12 τ.μ που θα φιλοξενήσουν το περίπτερο του Techblog. Σύμφωνα με τη διοργανώτρια εταιρεία Premiere Events, το Hall 2 θα είναι αύριο έτοιμο και θα περιμένει τους εκθέτες της dte 2008 να στήσουν τα booth τους. Αν και είναι η τρίτη φορά που συμμετέχουμε σε έκθεση (Ήχος-Εικόνα show και dte 2007) δεν έλειψαν και φέτος οι προετοιμασίες της τελευταίας στιγμής.

Σήμερα το μεσημέρι πήγα στο IKEA στο Αεροδρόμιο και προμηθεύτηκα δύο λευκούς πάγκους εργασίας 1 μέτρο μήκος ο καθένας και τρεις πλαστικές καρέκλες σε μαύρο χρώμα. Εννοείτε ότι οι τιμές των IKEA είναι αχτύπητες. Αυτά που πήρα μου κόστισαν συνολικά 69 ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή για την ενοικίαση ενός γραφείου και τριών καρεκλών, το Expo Works του εκθεσιακού κέντρου μου ζήταγε 66 ευρώ!

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε φροντίσει να τυπώσουμε 2 πανό με το λογότυπο του Techblog μήκους 3 μέτρων το καθένα και μερικές χιλιάδες flyers που θα μοιράσουμε στους επισκέπτες της έκθεσης.

Στο περίπτερο μας, το A2 και αν πάνε όλα όπως τα έχουμε κανονίσει, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το Asus EeePC 1000 και το Asus eBox το πολυαναμενόμενο desktop Eee του Ταϊβανέζου κατασκευαστή. Αυτά τα δύο προϊόντα όπως και το ψυγειάκι της Red Bull με αρκετές κούτες από το δημοφιλές ποτό έχω κανονίσει να τα παραλάβω στο Expo Athens την Τετάρτη.

Αύριο θα πάω να κρεμάσω τα δυο πανό και να στήσω τους δύο πάγκους εργασίας, ενώ Τετάρτη θα ξαναπεράσω για τα Asus και τα Red Bull. Μόλις επιστρέψω το μεσημέρι θα δημοσιεύσω τις πρώτες φωτογραφίες από το περίπτερο του Techblog και ότι άλλο ενδιαφέρον δω από τις προετοιμασίες των υπόλοιπων εκθετών.

Επεξεργάστηκε την 3 Νοεμβρίου 2008 19:44

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.