Το Techblog συμμετέχει στην έκθεση PhotoVision 2009

Η μεγαλύτερη έκθεση για την εικόνα και τις εφαρμογές της PhotoVision, ανοίγει τις πύλες σε λιγότερο από ένα μήνα. Η PhotoVision 2009 υποστηρίζεται από το Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών, Αντιπροσώπων & Εμπόρων Φωτογραφικών Ειδών & Συστημάτων Εικόνας (Σ.Ε.Κ.Α.Φ.) και χορηγός επικοινωνίας είναι ο όμιλος της Καθημερινής. Το Techblog θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο και σας περιμένουμε όλους για κουβέντα με χαλαρή διάθεση.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί, όπως και η προηγούμενη διοργάνωση (PhotoVision 2007), στις λυόμενες εγκαταστάσεις (τέντες) του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Αθηνών, στο Ελληνικό από την Πέμπτη 5 έως και την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009. www.photovision.gr

Επεξεργάστηκε την 5 Φεβρουαρίου 2009 19:23

Σχόλια

  • και τι θα κάνει εκεί; έχει να εκθεσει κάτι; μήπως θα εκθέσει τα δελτία τύπου που του στέλνουν οι εταιρίες;

  • Καλημέρα. Το Techblog είναι media supporter της έκθεσης PhotoVision 2009 και ως εκ τούτου δικαιούται το δικό του περίπτερο στους χώρους αυτής. Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει στο ποιες συσκευές τεχνολογίας θα έχουμε στο περίπτερό μας. Στην τελευταία έκθεση που πήραμε μέρος dte 2008, είχαμε το ASUS eee BOX 202 που δεν είχε καν κυκλοφορήσει αλλά και το νέο Mac Book 13" που έκανε την επίσημη εμφάνισή του δυο μέρες αργότερα στα καταστήματα.

    Το Techblog είναι media supporter μαζί με τα Mashable και TechCrunch του συνεδρίου Social Networking World Forum που θα πραγματοποιηθεί 9-10 Μαρτίου στο Λονδίνο, δες εδώ https://www.socialnetworking-forum.com/media/media-supporters.html. Μπορεί η σύγκριση να σου φανεί "βαριά" αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.