WIND, PS3 και Wii μαζί με νέες συνδέσεις και φορητότητα

Η εορταστική περίοδος ξεκινάει για τα καλά και οι εταιρείες κινητής έχουν στήσει τον χορό των δώρων. Μετά τη Vodafone που δίνει δώρο ένα PS3 σε μαζί με νέα συμβόλαια Unlimited και Nokia συσκευές, σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog, σειρά έρχεται να πάρει και η WIND με δώρα PS3, Nintendo Wii και GPS σε νέες συνδέσεις στα προγράμματα WIND XL.

Σύμφωνα με όσαφτάνουν στα αυτιά μας, τη Δευτέρα που μας έρχεται, η WIND ξεκινάει μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση του ανανεωμένου portal WIND+ η οποία θα υποστηριχτεί από διαφημίσεις στην τηλεόραση αλλά και με υλικό μέσα από τα καταστήματα WIND.

Επεξεργάστηκε την 4 Δεκεμβρίου 2009 22:01

Σχόλια

  • Μου θυμίζει την αρχή της κινητής τηλ. στην Ελλάδα που έδιναν μέχρι και στρώματα μαζί με ένα κινητό. Back to basics.

  • Στρώματα!??? ahahahha!! Δεν το θυμάμαι αυτό, είναι αλήθεια???

    Πάντως και στις δύο περιπτώσεις, WIND και Vodafone, αν είναι να κάνει κάποιος μια νέα σύνδεση, θα του έρθει και κουτί το δώρο!

  • εγώ θέλω να "την κάνω" απο vodafone και θα περιμένω την προσφορά της wind.

    ένα Wii για τα παιδιά ότι πρέπει είναι!

    @Red_Odin-7- φίλε XBOX360, όχι 368!

  • File 24gr.gr to ksero oti einai xbox 360 apla mperdeftika :P :P :P
    Pera apo tin plaka tha itan poly kalo an i microsoft gia na polemisi ton antagonismo dini ena xbox 360 me kathe kinhto windows mobile

  • Δεν ξέρω άμα τα έχω μπερδέψει αλλά νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι με κάθε Sony κινητό η Vodafone δίνει ένα Ps3 και όχι Nokia. Θυμάμαι ότι και το κινητό και η κονσόλα είναι Sony χωρίς να είμαι σίγουρος.

  • Spiros, H Vodafone δίνει το PlayStation3 (αν έχει μείνει κανένα ακόμα) με τα Nokia 5800, E66, N86 και N97 με νέα σύνδεση σε συγκεκριμένα προγράμματα Vodafone Unlimited.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.