Samsung Galaxy i7500, Βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το “καλώς το και ας άργησε” Samsung Galaxy i7500. Το πρώτο Android κινητό της Samsung με super οθόνη AMOLED και κάμερα 5 Megapixel που θα το βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα WIND με την έκδοση 1.5, αγγλικό μενού και αγγλικό πληκτρολόγιο. Δείτε το βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 23:12

Σχόλια

  • Υπενθυμίστε μου.. ποιος ο λόγος που μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, φέρνει κινητό με αγγλικό μενού και αγγλικό πληκτρολόγιο;

    Σε τι κοινό απευθύνεται και πόσες ακριβώς πωλήσεις σκοπεύει να κάνει;

  • giorgos, Υπάρχουν δυο σκέψεις αναφορικά με τις παρατηρήσεις σου.
    - Αν το κινητό φέρνει μαζί του καινοτομίες, όπως το HTC Magic που ήταν το πρώτο μοντέλο με Android που κυκλοφόρησε στη χώρα μας (το περασμένο καλοκαίρι), καλύτερα να το ρίξεις στην αγορά άμεσα έστω και χωρίς ελληνικά, παρά να απαξιωθεί με το πέρασμα του χρόνου. Υπάρχει η περίπτωση του Sony Ericsson XPERIA X1 που οι ίδιοι οι άνθρωποι της SE παραδέχτηκαν ότι έπρεπε να το το είχαν κυκλοφορήσει πέρυσι στις γιορτές χωρίς ελληνικά, παρά στις αρχές του τρέχοντος έτους.

    - Υπάρχει και ένα ποσοστό χρηστών που χρησιμοποιεί το κινητό του με αγγλικό μενού και στέλνουν greeklish μηνύματά, όπως εγώ. Λογικά θα πρέπει να είμαστε πολύ λίγοι αυτοί, αλλά σε κινητά που κοστίζουν 500+ ευρώ δεν το αγοράζει ο καθένας που θα καίγεται να έχει και ελληνικά.

    Αυτές οι σκέψεις γενικά, στην ρητορική ερώτησή σου γιατί να κυκλοφορούν κινητά χωρίς ελληνικά.

    Στις συγκεκριμένη περίπτωση του Samsung Galaxy, η εμπορική αποτυχία θα πρέπει να θεωρείται, μιας και έχει αργήσει χαρακτηριστικά και δεν έχει ελληνικά.

  • Ειλικρινά, ήταν στις επιλογές μου το galaxy, μέχρι την στιγμή που διάβασα στο ποστ, περί αγγλικού μενού και πληκτρολογίου. Οκ, να δεχτώ το αγγλικό μενού, αλλά δεν διανοούμαι ότι δεν θα μπορώ αν γράφω ελληνικά παρά μόνο αν εγώ βάλω ξεχωριστή εφαρμογή. Να σου πω κάτι; το θεωρώ και λίγο ασέβεια από την οποιαδήποτε εταιρεία που το κάνει αυτό. Αλλά αυτό πάντα είναι καθαρά προσωπική μου άποψη...

  • Καλά κάνεις και το βλέπεις έτσι. Υπάρχουν επιλογές, δεν θες κινητό χωρίς ελληνικό μενού ή πληκτρολόγιο, απλά δεν παίρνεις...

  • Από ποιά διαδικτυακή διεύθυνση μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή για χρήση ελληνικών χαρακτήρων και για ελληνικό μενού; Ευχαριστώ πολύ!

    • Σε σύγκριση με άλλα κινητά εννοείς; Γιατι μόνο η WIND έχει το Galaxy i7500.
      Είναι θένα πολιτικής. Τόσο το αγόρασε το χειμώνα, τόσο πρέπει να το πουλήσει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.