Επέκταση της συνεργασίας Xerox – Infoquest

Ανακοινώθηκε πρόσφατα η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ Xerox Hellas ΑΕΕ και Infoquest ΑΕΒΕ Με την προσθήκη της νέας προϊοντικής σειράς, η Infoquest θα προσφέρει πλέον την πλήρη γκάμα χαρτικών και υλικών της Xerox που μπορεί κανείς να βρει στην ελληνική αγορά και θα είναι σε θέση να ανταποκρίνεται με τον αποτελεσματικότερο τρόπο σε όλες τις ανάγκες των συνεργατών της.

Η νέα προϊοντική σειρά που προστίθεται στο portfolio της Infoquest περιλαμβάνει λευκά και έγχρωμα φωτοαντιγραφικά χαρτιά, χαρτιά για έγχρωμη laser εκτύπωση, διαφάνειες, ετικέτες, χαρτιά για inkjet εκτυπωτές, ρολά fax και ρολά σχεδίου. Τα χαρτικά της Xerox, της μοναδικής εταιρείας κατασκευής εκτυπωτών που διαθέτει μια τόσο ευρεία και πλήρη γκάμα χαρτικών με την ίδια επωνυμία, υποστηρίζουν επίσης μια μεγάλη σειρά προϊόντων για ειδικές εφαρμογές σε laser εκτυπωτές, όπως αυτογραφικό χαρτί, συνθετικά χαρτιά και ετικέτες, κάρτες μελών (docucards) κλπ.

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Διευθύνων Σύμβουλος Xerox Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η δωδεκαετής συνεργασία μας με την Infoquest υπήρξε ανέκαθεν εξαιρετικά παραγωγική, αποδίδοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Στη Xerox Hellas, είμαστε ικανοποιημένοι που αυτή η συνεργασία συνεχίζεται και επεκτείνεται στον ιδιαίτερα δυναμικό τομέα των Χαρτικών και Υλικών Γραφείου».

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες ξεκίνησε το 1995, με τη συμφωνία για διανομή των εκτυπωτών Xerox από το δίκτυο μεταπωλητών της Infoquest σε όλη την Ελλάδα, και επεκτάθηκε αργότερα στον τομέα των πολυμηχανημάτων για την κάλυψη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (SMBs).

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 12:54

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.