Επέκταση της συνεργασίας Xerox – Infoquest

Ανακοινώθηκε πρόσφατα η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ Xerox Hellas ΑΕΕ και Infoquest ΑΕΒΕ Με την προσθήκη της νέας προϊοντικής σειράς, η Infoquest θα προσφέρει πλέον την πλήρη γκάμα χαρτικών και υλικών της Xerox που μπορεί κανείς να βρει στην ελληνική αγορά και θα είναι σε θέση να ανταποκρίνεται με τον αποτελεσματικότερο τρόπο σε όλες τις ανάγκες των συνεργατών της.

Η νέα προϊοντική σειρά που προστίθεται στο portfolio της Infoquest περιλαμβάνει λευκά και έγχρωμα φωτοαντιγραφικά χαρτιά, χαρτιά για έγχρωμη laser εκτύπωση, διαφάνειες, ετικέτες, χαρτιά για inkjet εκτυπωτές, ρολά fax και ρολά σχεδίου. Τα χαρτικά της Xerox, της μοναδικής εταιρείας κατασκευής εκτυπωτών που διαθέτει μια τόσο ευρεία και πλήρη γκάμα χαρτικών με την ίδια επωνυμία, υποστηρίζουν επίσης μια μεγάλη σειρά προϊόντων για ειδικές εφαρμογές σε laser εκτυπωτές, όπως αυτογραφικό χαρτί, συνθετικά χαρτιά και ετικέτες, κάρτες μελών (docucards) κλπ.

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Διευθύνων Σύμβουλος Xerox Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η δωδεκαετής συνεργασία μας με την Infoquest υπήρξε ανέκαθεν εξαιρετικά παραγωγική, αποδίδοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Στη Xerox Hellas, είμαστε ικανοποιημένοι που αυτή η συνεργασία συνεχίζεται και επεκτείνεται στον ιδιαίτερα δυναμικό τομέα των Χαρτικών και Υλικών Γραφείου».

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες ξεκίνησε το 1995, με τη συμφωνία για διανομή των εκτυπωτών Xerox από το δίκτυο μεταπωλητών της Infoquest σε όλη την Ελλάδα, και επεκτάθηκε αργότερα στον τομέα των πολυμηχανημάτων για την κάλυψη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (SMBs).

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.